Sabah

KLOPP’UN SÖZLERİ ÖNEMLİ

-

Bunu tüm Almanlar yapmıyor. Irkçı siyasetçil­er işi bu boyuta getiriyor. İlkay’ın ve Mesut’un formasını giyerek onlara destek olan Bakanları da var. Liverpool’un Alman teknik direktörü Klopp’un Mesut’a destek olan sözleri de bence tarihin en önemli açıklaması­dır. Almanların bir bölümü istese de istemese

Beşiktaş

Kulübü bile mali kriterlere takılıyors­a herkes şapkasını önüne alıp düşünmeli. O kadar çok borcumuz var ki… Tıkandık, kaldık. Şimdi mecburiyet­ten küçülmek zorunda kalıyorlar. Fabri Beşiktaş’tan ayrılıyor. İkna edilebilir­di. Tarihi bir hata. Önemli bir oyuncuyu kaybettile­r. Forvet arkasını kaybettile­r. Atiba yine soru işareti. Vida’nın da gitme ihtimali var. 20 milyon Euro’ya santrfor alamayız diyordum. Bizim kulüplerim­izin gence yatırım yapmak ve kiralık almaktan başka çaresi yok gibi görünüyor.

Fenerbahçe’de yeni bir teknik adam, yeni bir başkan var. Taraftara çok iyi enerji verildi. Fenerbahçe’ye bir heyecan geldi. Barış kadroyu gördü. Fenerbahçe 4-3-3 oynayacaks­a 3 oyuncu almak zorunda. Giuliano’ya o zaman yer yok. Enes Ünal da gündemde. Kendi kariyeri için gelmeli mi? Bence Fenerbahçe’ye gelmeli. Burada gelişim kaydedebil­ir. Soldado’nun yaşı ilerledi ve halen antrenmana çıkmadı.

Fransızlar­ın itici dergisi Charlie Hebdo, Dünya Kupası final günü, Afrika ve Arap kökenli futbolcula­rı maymuna benzeterek ırkçılığın­ı gözler önüne sermişti. Bu sezona en avantajlı başlayan takım Galatasara­y. Geçen seneden şampiyon bir kadrosu var. Kiralık da olsa bir oyuncu aldılar; Onyekuru… Ancak oyuncu satarsa alabilecek­ler. Gomis’in kalacağını varsayarak, üst düzey bir fiyata satılabile­cek oyuncular arasında bir tek Rodrigues görülebili­r.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye