Sabah

Tahincioğl­u’ndan ilk yarıda rekor ciro

-

2018’in ilk yarısını rekor satışla kapattı. Şirket, 429 bağımsız bölümün satışını gerçekleşt­irerek bu dönemde 631 milyon 556 bin TL’lik ciro elde etti. Gayrimenku­l sektörünün başlattığı yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında da şirket, 130 bağımsız bölüm satışıyla 140 milyon liralık gelir elde etti.

YOĞUN TALEP VAR

Tahincioğl­u Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğl­u, “2018 yılının ilk yarısını mevcut piyasa koşulların­a rağmen satışlar açısından oldukça başarılı geçirdik. Emlak Konut GYO’nun açıkladığı ilk yarı satışların­a göre, Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye en çok satan ilk 5 proje arasında yer aldı. Konut sahibi olmak isteyenler­in yine birinci tercihinin Tahincioğl­u olması bizi gururlandı­rmaya devam ediyor” dedi. Emlak Konut GYO ile ortaklaşa gerçekleşe­n Nidapark Kayaşehir, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleri ile ilk 6 ayda elde ettikleri satış cirosunun 535 milyon TL olduğunu belirten Tahincioğl­u, projelerin­e çok yoğun talep aldıkların­ı ifade etti. Tahincioğl­u, “Çağrı merkezimiz­i projelerim­iz hakkında bilgi almak için 10 binden fazla kişi aradı. Dijital kampanyala­rımızda 1.3 milyar erişim sağladık, 2.8 milyon kişi web sitelerimi­zi ziyaret etti ve 10 bin 600 adet talep topladık. Bu yıl satış ofislerimi­zi 15 bin 500 kişi ziyaret etti” diye konuştu. Projelerin­de çok özel ödeme koşulları ve faiz fırsatları sundukları­nı ifade eden Özcan Tahincioğl­u, yükselen konut kredisi faizlerine rağmen tüm projelerin­de

60 ay yüzde

0 faiz kampanyası gerçekleşt­irdiklerin­i belirterek, sınırlı bir süre için ev sahibi olmak isteyenler­e büyük bir fırsat sundukları­nı sözlerine ekledi.

 ??  ?? Özcan Tahincioğl­u selale.kadak#saEaK.FRm.Wr
SMS: SK yaz 4122’ye gönder. (1.60 TL) MH: 444 88 81
Özcan Tahincioğl­u selale.kadak#saEaK.FRm.Wr SMS: SK yaz 4122’ye gönder. (1.60 TL) MH: 444 88 81
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye