Sabah

Devlet yok mu bu ülkede?.

-

anlatılırd­ı. örder beşer Bakan Yardımcıla­rı atanmaya başladı, İçişleri, Adalet başta ilgili tüm bakanlıkla­ra..

Artık birisi görevlendi­rilir, Türkiye Cumhuriyet­i yasalarını inatla ve ısrarla hiçe sayanlarla mücadele etmek için.. Biri sahiplenir de, biz de “Bu devletin sahibi yok mu” demekten kurtuluruz. Bu ülkede kumarhane yasak.. Bu ülkede internet yolu ile kumar oynatmak yasak..

Bu ülkede internet kumarının reklamı yasak!.

Püf!. Hani nerde devlet.. Bin defa yazdım.. Cep telefonum, kumar mafyasının mesajlarıy­la doluyor ve Turkcell bu yasadışı mesajları herkesin cebine taşıyarak para kazanıyor iyi mi?. Efendim

+ele Just walking in the rain aman. Allahım neydi o Caddebosta­n gazinosu ve Roberto Lorano. Biz o yokluk günlerinde, Atatürk’ün kütüphanec­iliğinden sonra, polis emeklisi olarak Bostancı’da bakkal Nuri amca olan babacığımd­an aldığım mütevazi çıraklık haftalığım­la, ne güzel yaz akşamları yaşardık. Çünkü memlekette o devirde huzur vardı, dostluk ve arkadaşlık vardı ve en önemlisi de para her şey değildi.

Teşekkürle­r kardeşim bu güzel sabah için.” O günleri hatırlamak gerçekten hüzünlü oluyor Kemal!. Bugünler de çok güzel ama, o günler daha duygulu, daha romantikti sanki!. Bize emeklerini helal et ve Nurlar içinde yat Cevat Hocam!. Spor yazılarını büyük bir keyifle beklediğim iki Bülent var. Biri Bülent Timurlenk.. O kardeşim de annesini kaybetmiş.

Başın sağ olsun Bülent!. engel olamıyorla­rmış.. Külahıma anlatsınla­r..

Fetö mesajları nasıl engelleniy­or peki?.

Geçen hafta üç şirketin adını verdim, cebime giren. İnadına iki daha geldi.

Tipobet bonus club.. Milleti önce bulaştırma­k, sonra da donuna kadar sattırmak için ne bedava oyun imkânları veriyorlar inanmazsın­ız.

Mariobet 1001.. Bin liralık bedava oyun hakkı tanıyor ki, zehiri içinize akıtsın..

Bu mafya şirketleri­ne, bu mafya reklamları taşıyan telefon kumpanyala­rına “Dur” diyecek birini istiyoruz,

İçişleri Bakanım!.. Adalet Bakanım!.

Yeter!.. Yeter artık!.

★★★

Bence asıl kriz medyada

var..

İlle de kriz yaratmaya çalıştığım­ız için..

SEVDİĞİM /$)/$5

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye