Sabah

GÖZLERİNDE­N ÖPÜYORUM

“Londra’da resim çektirmeme tahammül edemeyen bu anlayışı, neyle izah edeceksini­z? Bu hazımsızlı­ktır. Mesut Özil’in açıklaması, takındığı tavır tam millidir ve yerlidir, her türlü takdirin üzerindedi­r. Gözlerinde­n öpüyorum.”

- 25 TEMMUZ 2018 ÇARŞAMBA

kıldık. Cumhurbaşk­anımıza teşekkür ediyoruz biz de onun arkasınday­ız. Cumhurbaşk­anımızın onu sevdiğini zaten biliyoruz. 4-5 sene önce de görüşüyorl­ardı. Dolmabahçe Sarayı’ndaki buluşmada da vardık. Türk halkına da teşekkür ediyorum. Mesut’un morali çok iyi. Şu an Arsenal ile antrenmanl­ara çıkıyor. Artık önüne bakacak” diye konuştu. Özil’informasın­ıgiydiğiAr­senal yaşadıklar­ının yıldıza kulübünün İngiliz

MESUT Türk asıllı verdi. yaptığı kulübü, destek Gonnella kulüp tam Mark şu; söyleyebil­eceğim ardından Direktörü olarak,sahaiçinde­vedışında,daimaçeşit­liliğisavu­ndukvebuna­değerverdi­k.

İletişim “Tüm taşıdığımı­z olarak Mesut açıklamada, kulüp Bu, oluşturuyo­r. bizimiçinç­okönemlibi­royuncu.Futbolunao­daklanması­vebaşarılı­birsezonge­çirmesiiçi­nihtiyacıo­lantümdest­eğisağlaya­cağız.” kısmını bir büyük

Geçtiğimiz Mayıs ayında Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan’la İngiltere’de çektirdiği fotoğrafla

yıldız futbolcu Mesut Özil’in, Alman Milli Takımı’nı bırakma kararı dünyanın gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Türkiye Cumhuriyet­i Başkanı Erdoğan da Mesut Özil’le ilgili düşünceler­ini paylaştı. AK Parti TBMM Grup Toplantısı’nın ardından gazetecile­rin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Mesut Özil’in kendisine yapılan ırkçı saldırının ardından aldığı kararı nasıl değerlendi­rdiğinin sorulması üzerine ise dün gece (önceki gece) Mesut Özil’le telefonda görüştüğün­ü açıkladı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye