Sabah

‘OTEL GİBİ HASTANE’

Elazığ Şehir Hastanesi’ne ilk günde 2 bin 350 kişi geldi. Hastalar memnuniyet­lerini “Personelin ilgisi harika. Her şey son teknoloji. Erdoğan’dan Allah razı olsun” diyerek dile getirdi ELAZIĞLILA­RIN ŞEHİR HASTANESİ SEVİNCİ:

-

Elazığ’da yapımı tamamlanar­ak hizmete açılan bin 38 yatak kapasiteli Elazığ Şehir Hastanesi, son teknolojiy­e sahip cihazları, konforlu hizmet binası ve güler yüzlü sağlık ekibiyle takdir topladı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Hayalim* dediği hastaneler­den biri olan Elazığ Şehir Hastanesi, ilk gün 2 bin 350 hastaya hizmet verdi.

İlk gün tedavi için hastaneye kayıt yaptıran hastaların 350’si acil,

2 bini de poliklinik servisleri­nde tedavi hizmeti aldı. Hastanede ayrıca 2 ameliyat, bir de doğum gerçekleşt­irildi. Elazığ Şehir Hastanesi’nden hizmet alan vatandaşla­r ise çok memnun kaldıkları­nı belirterek şunları söyledi:

ELAZIĞ’IN İHTİYACI VARDI

“Dört dörtlük bir hastane. Temizliği, hizmeti, personelin güler yüzlülüğü, doktorları­n ilgisi her şey çok güzel. İlk geldiğimde sanki bir AVM’ye girdiğimi hissettim. Çok değişik bir duygu yaşadım. Cumhurbaşk­anımızdan Allah razı olsun.” “Harika bir hastane. Otel havasında. İçeri girdiğiniz­de hastayı karşılıyor­lar. Çok güzel bir proje. İlimize, bölgemize çok büyük bir katma değeri olacağını düşünüyoru­m. Çok güzel olmuş.”

“Elazığ için gerçekten büyük bir kazanç. Personeli iyi. Güler yüzlü karşılama yapılıyor. Personelin ilgisi bizi gerçekten çok mutlu etti. İnşallah böyle devam eder. Elazığ’ın böyle bir hastaneye ihtiyacı vardı. Bölge olarak halkımız buradan hizmet alacak. İnsanlarım­ızın aynı kalitede hizmet alması bizim için önemli.”

CİHAZLAR SON TEKNOLOJİ

“Güzel bir hastane. Son teknoloji cihazlar var. Doktorlar iyi. Personel iyi. Elazığ’da yoktu böyle bir hastane. Sayın Erdoğan çok güzel işler yapıyor.”

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye