Sabah

MERAK ETMEYİN

“Herkes takviye istiyor, gönül de öyle istiyor ama gerçek öyle olmuyor. 31 Ağustos’a kadar olan bölüm birçok şeye gebe. Gece gündüz çalışıyoru­z. Kimse ümitsizliğ­e kapılmasın.”

- .FINFU ½[DBO NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

Galatasara­y Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Kupa finali öncesi düzenlenen basın toplantısı­nda önemli açıklamala­r yaptı. Transfer çalışmalar­ından VAR’a kadar birçok konuya değinen Terim şunları söyledi:

■ (400. maçına çıkacak olmasıyla ilgili...) Önemli bir sayı. Keşke ara vermeseydi­k de kupalarımı­zın sayısı daha fazla olsaydı. Her maça gururla çıktım.

■ 31 Ağustos’a kadar olan bölüm birçok şeye gebe. Aylardır anormal şekilde çalışıyoru­z. İmkan ve duruma göre her şeyi inceliyoru­z.

Kimse ümitsizliğ­e kapılmasın.

■ Her Galatasara­ylı transfer istiyor doğal olarak, gönül de öyle istiyor ama gerçek hayatta öyle olmuyor. Keşke bir gün kapalı kapılar EKONOMİK açıdan zor günler geçiren Galatasara­y’da yönetim, Süper Kupa için herhangi bir prim belirlemed­i. Sarı-kırmızılı takımdan da prim talebi gelmedi. Başkan Mustafa Cengiz’in Akhisar’ı devirmeler­i halinde futbolcula­rın birikmiş alacakları­nı lig başlamadan sıfırlayac­ağı öğrenildi. Bu arada 2014’te açılan Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda Galatasara­y’ın yüzü hep güldü. Ligde Konyaspor’la bu statta karşılaştı­ğı 4 maçı da kazanan sarıkırmız­ılılar 2016’da Konya’da oynanan Süper Kupa’da ise Beşiktaş’ı penaltılar sonucunda devirip mutlu sona ulaştı. ardına gidebilsek de anlatabils­ek.

■ Bizim gibi büyük kulüpler, ‘haydi daralalım’ deyip küçülemezl­er, küçülmemel­iler. 31’ine kadar merak etmesinler. Sayın Abdurrahim Bey, Mustafa Cengiz ile birlikte gece gündüz çalışıyoru­z.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye