Sabah

‘Sağlığı iyi ama büyük bir spazm geçirdi’

Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Cüneyt Arkın’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapan doktoru “Büyük bir spazm geçirdi ama dünden beri sağlık durumu iyi” dedi

-

Medical Park Silivri Hastanesi Anestezi ve Reanimasyo­n Uzmanı Dr. Serpil Özsezgin, sinema sanatçısı Cüneyt Arkın’ın sağlık durumunun dünden beri iyi olduğunu söyledi. Özsezgin, gazetecile­re yaptığı açıklamada, pazar gününden bu yana hastanede olan Arkın’ın büyük bir kalp yetmezliği­ne bağlı gelişen akciğer ödemi tablosunda, KOAH nedeniyle solunum sıkıntısıy­la hastaneler­ine geldiğini belirtti.

Arkın’ın iki gündür yoğun bakımda takip edildiğini ifade eden Özsezgin, “Sağlık durumu iyi ama büyük bir spazm geçirdi. Dünden beri sağlık durumu iyi” ifadelerin­i kullandı.

Cüneyt Arkın’ın oğlu Kaan Cüreklibat­ur da babasının sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirterek, “İlk geldiğinde çok korkmuştuk ama hastaneye geldiğimiz andan beri hastane yetkililer­i ilgi gösterdile­r. Çok kısa bir sürede, bugün iyi gördüm. Yarın da inşallah hastaneden çıkmış olacağız. O yüzden sizden ricam sosyal medyada çıkan haberlere inanmayın, bu tür haberler yüzünden biz de üzülüyoruz. Burada emin ellerdeyiz hastane yetkililer­ine teşekkür ederiz” diye konuştu.

Arkın’ın eşi Betül Cüreklibat­ur ise eşinin sağlık durumunun iyi olduğunu ve iyiye gittiğini kaydetti.

Eşinin soluk almada zorlanması­nın kendilerin­i de korkuttuğu­nu vurgulayan Cüreklibat­ur, süreçte yanlarında olan

Kültür ve Turizm

Bakanı Mehmet

Nuri Ersoy’a,

Sağlık Bakanı

Fahrettin

Koca’ya ve hastane yetkililer­ine teşekkür etti.

 ??  ?? 'r. SerSil gzsezgin Betül Cüreklibat­ur, Kültür ve Turizm Bakanı ile Sağlık Bakanı’na teşekkür etti.
'r. SerSil gzsezgin Betül Cüreklibat­ur, Kültür ve Turizm Bakanı ile Sağlık Bakanı’na teşekkür etti.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye