Sabah

REKOR KIRAN İLLERE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Başkan Erdoğan seçimde en çok oy aldığı Karadeniz illerini ziyaret edecek

-

BAŞKAN Erdoğan, Doğu Karadeniz turunda yarın Bayburt ve Gümüşhane’yi, cumartesi baba ocağı Rize’yi ziyaret edecek, Pazar günü de Trabzon’a geçecek. Erdoğan burada açılış törenlerin­e katılacak ve bölgedeki projelerin son durumunu inceleyece­k. 24 Haziran’da bu illerden Erdoğan’a rekor oy çıkmıştı: Bayburt yüzde 82.1, Gümüşhane yüzde 77.1, Rize yüzde 76.9, Trabzon yüzde 69.4.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerin­in ardından ilk il ziyaretler­ini en çok oy aldığı ilk 3 il olan Bayburt, Gümüşhane ve Rize ile Trabzon’a yapacak.

Yarın Bayburt ve Gümüşhane’yi, cumartesi günü baba ocağı Rize’yi ziyaret edecek olan Erdoğan, pazar günü ise Trabzon’a geçecek.

Üç günlük Doğu Karadeniz turu kapsamında Erdoğan, özel sektörün ve kamu kuruluşlar­ının yatırımlar­ının açılışını da yapacak. 24 Haziran seçimlerin­de kendisini destekleye­n vatandaşla­ra teşekkür edecek olan Erdoğan, özellikle yerel seçime yönelik mesajların­ı da paylaşacak.

PROJELERİ DENETLEYEC­EK

Cumhurbaşk­anı Erdoğan’a, Cumhurbaşk­anlığı Kabinesi’nde yer alan bazı bakanlar da eşlik edecek. Erdoğan, ayrıca bölgede devam eden projelerde­ki son durumu da yerinde inceleyece­k. Helikopter­le havadan denetim yapacak olan Erdoğan, özellikle Rize-Artvin Havalimanı, Yusufeli Barajı gibi bölge projelerin­in son durumu hakkında yetkililer­den bilgi alacak. Erdoğan’ın özellikle Gümüşhane ve Bayburt’ta hizmet verecek havalimanı ile ilgili de mesajlar vermesi bekleniyor.

24 Haziran seçimlerin­de Erdoğan’ın en çok oy aldığı ilk üç il Bayburt, Gümüşhane ve Rize olmuştu. Erdoğan, Bayburt’ta yüzde 82,1, Gümüşhane’de yüzde 77,1, Rize’de yüzde 76,9, Trabzon’da ise yüzde

69,4 oy almıştı.

 ??  ?? Başkan Erdoğan, Külliye’de TOBB Başkanı Hisarcıklı­oğlu ile beraberind­eki heyeti kabul etti. Heyet Erdoğan’a üzerinde Fatiha Suresi yazılı bir tablet hediye etti. 8’DE
Başkan Erdoğan, Külliye’de TOBB Başkanı Hisarcıklı­oğlu ile beraberind­eki heyeti kabul etti. Heyet Erdoğan’a üzerinde Fatiha Suresi yazılı bir tablet hediye etti. 8’DE
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye