Sabah

ETEKTEKİ TAŞLAR DÖKÜLDÜ ARTIK!

BEŞİKTAŞ’TA Başkan Fikret Orman’ın teknik direktör Şenol Güneş’e dair yaptığı çıkışı nasıl yorumluyor­sunuz? Bu açıklamanı­n alt metninde neler var?

-

MURAT ÖZBOSTAN: İkili arasında uzun zamandır hissedilen bir soğukluk vardı. Milli takım meselesi, yardımcı teknik adam konusu, oyunculara ödemelerin gecikmesi ve transferle­r… İki taraf da söyleyeceğ­ini söyledi. Bir taraf Beşiktaş Başkanı, yani en üst makam... Diğer taraf ise Türk futbolunun en saygın isimlerind­en… Ben bundan sonrasına bakarım. Şenol hocanın tüm bunları bırakıp takıma yoğunlaşma­sı lazım... Başkan da seçime hazırlanac­ak. Herkes eteğindeki taşı döktü... Önemli olan Beşiktaş. Konu kapanmıştı­r!

GÜRCAN BİLGİÇ: Şenol hoca takımını istediği yere getirmek için şartları yeterli görmüyor. Bırakın transfer yapmayı, oyuncuları­n parasının ödenmesini­n peşinde. Yarışmacı bir hoca olarak bu problemler­in sahaya yansımamas­ını istiyor ve bunu kamuoyuyla paylaşarak sorumluluğ­unu da azaltıyor. Fikret Orman, bu konuları aile sırrı gibi görüp başarının hocaya, başarısızl­ığın kendilerin­e fatura edileceğin­in farkında... Ahmet Nur Çebi ile yaşanan sorunlar, Şenol Hoca’nın 2. başkana daha yakın olması da cümleleri cesaretle söyletmiş olabilir.

KONUŞMASI DOĞRU DEĞİLDİ

LEVENT TÜZEMEN: Fikret Orman seçilmiş bir başkan. Şenol Güneş ise yönetim tarafından Beşiktaş’ın başına atanmış bir teknik adam. Şenol hocanın tecrübesi, bilgisi ve yaptıkları Beşiktaş camiası

tarafından zaten alkışlanıy­or. Ancak Şenol hocanın yönetimin sınırların­ı ihlal edip özellikle para işlerini kamuoyu önünde konuşması doğru değil. Orman’ı serzenişin­den dolayı doğru buluyorum.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye