Sabah

SALİH’in yeni adresi Empoli

- 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

enerbahçe, Leicester City’den kiralanan

İslam Slimani için

Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törende konuşan sarı-lacivertli kulübün sportif direktörü Damien Comolli, transfer çalışmalar­ından, takımın son durumuna kadar birçok konuda açıklamala­rda bulundu. İlk günden itibaren Slimani’nin gelmesini çok istedikler­ini belirten Comolli, “O da çok istekliydi. Beni her gün arayıp konuştu. Geç gelişinde Leicester’ın bakış açısı etkili oldu. Parayla

ile FFP hakkında sürekli temas halinde oldukların­ı dile getiren Fransız futbol adamı, “Bize herhangi bir genişlik sağlamadıl­ar. FFP’nin izin verdiği ölçüde para harcıyoruz ama oyuncu alabilmek için oyuncu satma zorunluluğ­umuz yok. Bir oyuncu satarsak, hakkımız olduğu için satacağız. Transferde ne istediğimi­zi çok iyi biliyoruz ve bu isteklerim­izi futbolcu satmadan da gerçekleşt­irmeyi alakalı değil, ayrılması ile ilgili konuşmak bile istemiyorl­ardı. ‘Forvet Benfica maçına neden yetiştiril­medi?’ gibi yorumlar Alper için bence haksızlık olur. Çok güzel oynadı ve bir de gol attı.

Belki onun pozisyonu

9 numaraya evrilecek. Fernandao ile ilgili karar alınırken, birçok faktör vardı. Doğru zamanda doğru hamleyi yaptık” ifadelerin­i kullandı. biliyoruz. Ozan Tufan milli bir oyuncu. Kendisini gönderme gibi bir düşüncemiz bulunmuyor” dedi. Damien Comolli, taraftarla­r için de “Benfica maçındaki atmosfer müthişti. Son derece etkilendim. Başkan, yönetim ve tribünler arasındaki bağ çok güzeldi.

bulundu.

değerlendi­rmesinde

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye