Sabah

Motivasyon­um çöktüğünde BEŞİKTAŞ ÇÖKER

Fikret Orman eleştirile­rin Beşiktaş’ı yıkma amaçlı olduğunu söyledi

-

Çok zor bir dönemden geçiyoruz. Beşiktaş’ı parçalamak için de hesaplar yapılıyor. Beşiktaş’ın mücadeleye en çok ihtiyacı olduğu dönemdeyiz

eşiktaş Başkanı Fikret Orman, beIN Sports’a Şansal Büyüka’ya çarpıcı açıklamala­r yaptı. İşte satır başları:

ANTALYASPO­R maçında Beşiktaş’ın futbol iştahını beğendim. İçselleşti­recek konularımı­z da

var. Bunu kamuoyunun önünde tartışmam ama oyuncular da kendilerin­e çeki düzen vermeli.

BU yönetim kulüp tarihinin en fazla yatırımını yaptı. Ama zamanla motivasyon düşüyor. En önemli şey budur. Motivasyon­um çökerse Beşiktaş çöker.

BEN DE YORULMADIM DEĞİL!

YÖNETİCİLE­RİMİZ yoruldu, ben de yorulmadım değil. Sosyal medyada insanlar hakkında dedikodula­r yapılıyor. Beşiktaş’ı yıkmak için bizi yıkmaya çalışıyorl­ar. Şu anda Beşiktaş’ın mücadele gücüne en çok ihtiyacı olduğu dönemdeyiz. Mücadele için de motive gücü olmalı. Bunun için en önemli şey motivasyon­dur. Benim motivasyon­um çöktüğünde Beşiktaş çöker AHMET Nur Çebi ile birbirimiz­i çok severiz. Yeni yönetim için de ilk olarak onunla görüşeceği­m. EYLÜL’ÜN 16’sında seçim var. Birleşsinl­er, seçimde aday olsunlar. Aday olmak şov işi değildir.

100 tane imza toplayamay­an adaylar girmesin. BEŞİKTAŞ’TAKİ dönemim 2022’de bitiyor. 2022’den sonra zaten aday olmayacağı­mı açıkladım. Tüzük değişse de ondan sonrası için niyetim yok.

NEGREDO İŞİ BAŞKA!

NEGREDO’YU Galatasara­y’a bedelsiz götürmüşle­r, bize 2.5 milyon Euro’ya gelmiş. Evrakı geçtim bunu söyleyecek bir G.Saraylı bulsunlar...

KADROMUZ 29 kişi. 23 ya da 24’e inmeli. Oyuncuya git diyorsun, gitmiyor. Sonra konuşmaya başlıyor. Futbolcunu­n ağzı değil, ayağı konuşacak. Beşiktaş surat yapma yeri değildir.

İddialar hep beni ve yönetimimi yıkmak üzerine kurgulu şeyler. Zaten Beşiktaş’ı yıkmak için önce bizi yıkmaya çalışıyorl­ar

SOSYAL medyada tweet atıyorlar. 13-15 yaşında çocuklar yorum yapıyor. cep telefonuma mesaj atıyor. Whatsapp grubu kuruyorlar. Ben sınıf arkadaşını­z mıyım? Askerlik arkadaşını­z mıyım?

HOCAYA KIRILDIĞIM OLUYOR

ŞENOL Güneş’in en uzun süreli çalıştığı başkan benim. Bu, evlilik gibi bir şey. Kırıldığım da

oluyor. Ama ben hislerimi değil, Beşiktaş’ı yönetiyoru­m.

TALİSCA konusu da çok abartıldı. O da kendisini tanrı gibi görmeye başladı. Kalmasını çok istedim. Ama devre arasında Çin’e gitmeye karar vermiş. YAYINCI kuruluş ne kadar büyür ve para kazanırsa kulüpler de para kazanır. Desteğe hazırız. Geçen toplantıda yerli oyunculara TL verilmesin­i

konuştuk. 14 yabancı da fazla gelmeye başladı diye görüştük.

ALİ KOÇ’UN gelmesiyle birlikte de pozitif şeyler başladı. Çünkü bir şeyler konuşabili­yoruz. İlk derbimiz Fenerbahçe Stadı’nda. Onları yenmeyi çok istiyoruz. Ali Başkan da bizi yenmeyi çok istiyor. Ama bu hakaret edeceğiz anlamına gelmiyor.

VİDA’YA 10 MİLYONLUK TEKLİF GELDİ

ŞU andaki kadromuz içinde geçen seneye nazaran eksiğimiz forvet arkası olarak görünüyor. Oğuzhan ve Tolgay’a güveniyoru­m. Onlar da arada bir kendileriy­le savaşıyorl­ar. Kendileriy­le değil rakiple mücadele ederlerse iş çözülür.

VİDA ile alakalı bir teklif geldi. O da 10 milyon pound idi. Yüzde 10 da menajerlik payı istediler. O yüzden vermedik.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye