Sabah

Tirilye k|ylü pazarında dehşet

bursa’da alkol aldiktan sonra lüks cipinin direksiyon­una geçen sürücü zeytin dükkânina daldi. dükkânda bulunan iki kadin ölürken, bir kadin da yaralandi

-

Tirilye’de alkollü olarak direksiyon başına geçen sürücü Erkan K. köylü pazarına daldı. Zeytin dükkânında bulunan ve aracın altında kalan Hatice Bilgin (64) ile Bahtınur Bora (58) öldü, 1 kişi yaralandı. Sürücü gözaltında.

İstanbul’dan Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı, tarihi ve turistik Tirilye mahallesin­e gezmeye gelen 64 yaşındaki Ercan K. önceki akşam, bir restoranda yemek yiyip alkol aldı. Yemeğin ardından restoranda­n çıkan Ercan K. alkollü olmasına rağmen 34 EN 4579 plakalı lüks cipinin direksiyon­una geçti. Ancak daha otoparktan çıktığı sırada direksiyon hâkimiyeti­ni kaybetti. Kontrolden çıkan cip, sahil kenarındak­i Köylü Pazarında bulunan zeytin dükkânına daldı. Hızını alamayan cip, ardından da dükkânın yanındaki jandarma beton elektrik direğine ve jandarma noktasının çarptı.

BETON DİREĞİ DEVİRDİ

Çarpmanın etkisiyle kırılan direk, cipin üzerine devrilirke­n, kaza sırasında zeytin dükkânında bulunan ve aracın altında kalan Hatice

Bilgin (64) ile Bahtınur Bora (58) öldü. Yaralı kurtulan Binnaz Mersin (64) ise araçla dükkân arasında sıkıştı. Sıkıştığı yerden itfaiye tarafından kurtarılan Mersin, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekibi tarafından Mudanya Devlet Hastanesin­e kaldırılar­ak tedavi altına alındı. Sürücü Ercan K. jandarma tarafından gözaltına alınırken, 2 kadının cesedi, olay yerindeki incelemeni­n tamamlanma­sının ardından, otopsi için Bursa adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 ??  ?? Hatice Bilgin Bahtınur Bora
Hatice Bilgin Bahtınur Bora
 ??  ?? ErCAn K. HAtICE BIlGIn BAHtınur BorA
ErCAn K. HAtICE BIlGIn BAHtınur BorA
 ??  ?? Tuna ÇAM
Tuna ÇAM

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye