Sabah

Şizofren baba katliam yaptı 5 ÖLÜ

Mersin’de şizofreni tedavisi gören Mehmet Kaya, eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti

-

YÜREK sızlatan korkunç olay önceki gece Mersin’de yaşandı. İki yıldır şizofreni tedavisi gördüğü ve işsiz olduğu öğrenilen Mehmet Kaya (42), damda yatan eşi Zehra (35) ve çocukları Onurcan (14), Esmanur (5) ve Rabia Kaya’yı (6) öldürüp intihar etti.

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde şizofreni baba dehşeti yaşandı. Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen 42 yaşındaki baba Mehmet Kaya, eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti.

KOMŞULAR EVE GİRİNCE...

Korkunç olay Akdeniz ilçesine bağlı Gündoğu Mahallesi’nde Mehmet Kaya’ya ait müstakil evde yaşandı. Kaya ailesinden haber alamayan komşuları dün eve girdikleri­nde 5 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. Şok yaşayan komşular durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, Çevik Kuvvet ve sağlık ekibi sevk edildi.

‘CİNNET GETİRDİ’ İDDİASI

Eve giren ekipler, 3’ü çocuk 5 kişinin tabancayla vurularak öldürülmüş olduğunu belirledi. Yapılan incelemede cinnet getiren 42 yaşındaki baba Mehmet Kaya’nın, damdaki yatakta yatan eşi Zehra (35) ve çocukları Onurcan (14), Esmanur (5) ve Rabia Kaya’yı (6) öldürüp, intihar ettiğini belirledi.

İŞSİZDİ, TEDAVİ GÖRÜYORDU

Ailesini katledip, intihar eden Mehmet Kaya’nın şizofreni hastası, işsiz olduğu ve yaklaşık 2 yıldır tedavi gördüğü öğrenildi. Çevik Kuvvet ekibi mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayın önceki gece yaşandığı tahmin ediliyor.

 ??  ?? Mehmet Kaya
Mehmet Kaya
 ??  ?? Korkunç olayla ilgili soruşturma sürüyor. Anne Zehra Kaya Baba Mehmet Kaya
Korkunç olayla ilgili soruşturma sürüyor. Anne Zehra Kaya Baba Mehmet Kaya
 ??  ?? Mersin’de, iki yıldır şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen 42 yaşındaki Mehmet Kaya, eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti
Mersin’de, iki yıldır şizofreni tedavisi gördüğü öğrenilen 42 yaşındaki Mehmet Kaya, eşi ve 3 çocuğunu öldürüp intihar etti

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye