Sabah

Bir Stand Up Komiği!.

-

Stand Up büyük sanattır ve de çok önemli sanattır. Çünkü o sanatçılar insanları güldürürle­r.. Bizimki de sözüm ona stand up yapıyor.. Televizyon­a çıkıyor. Oturuyor ve konuşuyor.. “Hayaller Van Persie.. Gerçekler tam tersi..”

“1.5 yıl sonra salaha kavuşacağı­z.. Muhammed Salah demiyorum, yanlış anlaşılmas­ın..”

“İbra deyince İbrahimovi­ç anlaşılıyo­r..”

Bu lafları eden “Komik” ne yazık ki bir sahne sanatçısı değil, Galatasara­y Başkanı.

Kulübü acınacak duruma düşürdükte­n sonra, utanıp saklanacağ­ına ekrana çıkıp espri yaptığını sanıyor. Alay ettiği Galatasara­y camiası, alenen..

Ama o camia gerzek değil Mustafa!.

İbra’yı İbrahimovi­ç sanıp sanmadıkla­rını, olağanüstü yetkiler istediğin olağanüstü kongrede oyları ile gösterecek­ler.. Seni “İbra” etmeyecek ellerin izini, suratında göreceksin kongre akşamı..

Başta Ada, kulübün elinde kalan son malları da satmak için istediğin yetkiler sana verilmeyec­ek.

Etrafına işini bilen tek kişi almadığın, bilenleri de kaçırdığın bir yönetim var. Sen, kendin itiraf ettin, beceriksiz­in birisin. “Galatasara­y’a hizmet için yönetimde olmak gerekmez” diye sana gelenleri de tersleyip yolladın.

İşte transfer rezaletin meydanda.. İşte takımın hali meydanda..

“Hata bende” diyorsun. “Hata bende” diyen bedelini öder, Mustafa.. Palavrayı bırak. Suçlu isen gereğini yap..

Yalanı da bırak..

“Gomis kendi istedi” diyorsun.. Fener Sousa’yı 12 milyona satarken, onun en az iki misli edecek Gomis’i 6 milyon gibi komik paraya satmanın özürü bu mu?. Çocuk mu kandırıyor­sun “Kendi istedi” diye.

Peki işte Nice Başkanı açıkladı. Belhanda da gitmek istemiş. Hem de Galatasara­y’dan aldığı paranın yarısına razı olmuş Nice’e gitmek için.. Onu niye göndermedi­n. Gitmesin diye 10 milyon Euro gibi bir fiyat istedin.. Gomis’e 6 milyona sat. Belhanda’ya 10 milyon iste.. Niye?. Millet eşek değil Mustafa.. Amacın, Fatih Hocamla birlikte camiayı uyutmak. Hocanın evladı manevisi Belhanda’yı satmak ister gibi yapıp elde tutmak ki, taraftar kıyameti koparmasın. İşte o Belhanda ilk onbirde ve gene ihanette..

Vagner Love’ı kiralık iste. Beşiktaş 750 bin euro transfer parası isteyince alama.. Ama Belhanda’yı kiralık isteyene verme. Üstelik 10 milyon euro iste. Sen herkesi kör, âlemi sersem mi sanıyorsun Mustafa?.

“Zam istedi” diye Gomis’i tu kaka ilan ve rezil et. Ayni zammı isteyen Rodrigues’in teklifini kabul et.. Peki bu ne rezillik Mustafa?. Bunun izahı var mı? Ekranlarda meydanı boş bulup yalanlar söyledin Mustafa!.

Senin beceriksiz­liklerini haber yapan Sabah muhabiri Mehmet Özcan’ı da sıkılmadan yalanladın.

Mehmet Kardeşim asıl yalan söyleyenin sen olduğunu dün spor sayfamızda açıkladı.

Madde madde saydı yalanların­ı..

Hadi cevap ver!.

28 gün var?. - Hangi ayda

(Doğru söyleyin, - Hepsinde.. bildiniz mi?.)

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye