Sabah

Rumen hocanın Milli Takım’daki geleceği, Uluslar Ligi başlamadan önce belirlenmi­ş MAYIS’A KADAR LUCESCU

-

ir dönem Süper Lig’de Gençlerbir­liği forması giyen Türkiye pasaportlu İsveçli oyuncu Jimmy Durmaz, 3-2 lehimize sonuçlanan maçı değerlendi­rdi. Türkçe bilmeyen ve İngilizce konuşan Jimmy’nin açıklamala­rı şöyle: “İlk dakikadan son ana kadar çekişmeli bir maç oldu.

88’e kadar öndeydik ama 4 dakikada her şey değişti. Böyle kaybetmeyi kabullenme­k Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, İsveç maçı öncesi düzenlediğ­i basın toplantısı­nda, Mayıs ayında 8 futbolcuyu aday kadroya çağırdığın­ı ve çeşitli gerekçeler­le Milli Takım’a gelmedikle­rini

AEFA Uluslar Ligi’nde Rusya’ya mağlup olan

Türkiye, İsveç’te muhteşem bir geri dönüşe imza attı. .FINFU ½;$"/ gerçekten zor. Türkiye potansiyel­li ve genç oyunculara sahip. Özellikle hücum hattında fantastik futbolcula­rı var.

Türkiye için kalbimden en iyisini diliyorum. Umarım çok daha iyi sonuçlar alırlar.” ■ 0(+0(7 g=&$1 söyledi. Mayıs ayında TFF’nin Milli Takımlar sayfasına Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Selçuk İnan, Ömer Toprak, Enes Ünal, Emre Mor ve Caner Erkin’le ilgili çeşitli sakatlık açıklamala­rı yazılmıştı. Bu 8 oyuncu da o dönemde Ay-Yıldızlı ekipten aflarını istemişti. 2-0’lık yenilgiden 3-2’lik galibiyete ulaşan A Milli Takım’da teknik direktör Mircea Lucescu derin bir nefes aldı. İşte farkıyla Türkiye Futbol Federasyon­u (TFF) ve Lucescu cephesinde yaşananlar: Başkanı Yıldırım Demirören, Rusya’nın ardından İsveç’e kaybetse dahi Lucescu’nun görevine son vermeyecek­ti. Demirören ve TFF’deki yöneticile­rin Uluslar Ligi başlamadan önce Mayıs ayına kadar Lucescu ile devam etme kararı aldığı ortaya çıktı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye