Sabah

KUR BAHANESİYL­E ZAM YAPANLAR İFLAH OLMAYACAK Bu kriz, bizim krizimiz değildir. Bu yaşadıklar­ımız bize zorla yamanmak istenen, sahte bir dalgalanma­nın manipülasy­onudur

-

BÖYLE dönemlerin en önemli hastalığı fırsatçılı­ktır. Döviz bahanesiyl­e, sattıkları ürüne hiç alakası olmadığı halde zam yapanlar iflah olmayacak. Helali haramı ayırt etmeyenler­in iflah olması mümkün değil.

YENİ TEDBİRLER ALINACAK

DÖVİZ kurundaki dalgalanma­yı önlemek için pek çok tedbiri hayata geçiriyoru­z. Yeni adımlarımı­z olacak. Hadiseleri serbest piyasa çerçevesin­in dışına asla çıkmadan çözmenin mücadelesi­ni veriyoruz.

KÖRÜKLE GİDEN ZARARLI ÇIKAR

BANKALAR kredi faizlerini aşırı şekilde yükseltere­k ve kredi muslukları­nı kısarak, reel sektör fiyatları şişirerek yangının üzerine adeta körükle giderlerse bundan herkes zararlı çıkar. Nice fırtınalar atlatan Türkiye bugünleri de geride bırakacak.

arasında firmaları sektör ve özel imzalandı. ORTAYA TEHDİDİNİ

FETÖ FETÖ Görüşmeler­imizde

alışveriş KOYDUK: konusunda fikri milletimiz mücadele ülkemiz, ile örgütün ülkeler Bu yaptık. gösterdiği tüm varlık boyutlarıy­la ve tehdidi tüm oluşturduğ­u ayrıca için koyduk. Bugün kültür ve ortaya savunma, ticaret, gündemimiz­de ekonomi, ikili olmak üzere eğitim başta meseleleri diğer yer alan fırsatımız ele alma veçheleriy­le de tüm oldu.” CUMHURBAŞK­ANI Erdoğan Recep Tayyip Kazakistan dün, Cumhurbaşk­anı Nazarbayev’i Nursultan Nazarbayev, konuk etti. Cumhurbaşk­anlığı resmi törenle Külliyesi’nde takdiminin Heyetlerin karşılandı. ülkelerini­n ardından önünde tokalaşara­k bayrakları ve Erdoğan veren poz baş daha sonra Nazarbayev, geçti. görüşmeye başa görüşmeler­i baş başa

İki lider Yüksek katıldıkla­rı ve Konsey Stratejik Düzeyli ardından Toplantısı’nın (YDSK) toplantısı basın ortak Konuşmasın­a düzenledi. değerli Cumhurbaşk­anı,

“Sayın başlayan diyerek Aksakalım” özetle şunları Erdoğan

Başkan söyledi:

 ??  ?? TESK’in  enel Kurulu’nda konuşan Erdoğan: Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Yok ‘Enflasyon sebeptir, faiz neticedir’ diyorsan bu işi bilmiyorsu­n arkadaş.
TESK’in enel Kurulu’nda konuşan Erdoğan: Faiz sebeptir, enflasyon neticedir. Yok ‘Enflasyon sebeptir, faiz neticedir’ diyorsan bu işi bilmiyorsu­n arkadaş.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye