Sabah

11’DE 10 HAZIR

-

ollandalı teknik adam, Kayserispo­r maçının ikinci yarısında

ve kalede onunla yola devam edecek. sağında Şener, solunda Hasan, göbekte ise Roman Oralara yatırım yapılmalı. Fenerbahçe’de bizim yaptığımız tam olarak bu.

sağında Ayew, ortasında Slimani görev yapacak. için ise 5 alternatif var. Şu ana kadar sol önde, Alper, Barış, Valbuena’yı deneyen Cocu, bu isimlerin hiçbirinde­n tam olarak memnun Sesleniş’ programınd­a Başkan Ali Koç’un kadro dışı kalanlar arasında saydığı Nabil Dirar için Comolli’den farklı bir açıklama geldi. Fenerbahçe Sportif Direktörü, “Dirar kadro dışı değil. TFF’ye verdiğimiz 28 kişilik kadronun içinde yer alıyor. Cocu’nun ilk tercihi olmayabili­r ancak hâlâ bizim kadromuzda yer alan bir futbolcu” dedi. Comolli, Ozan ve Kameni içinse şu açıklamayı yaptı: “Onlarınki tamamen futbol kararları. 28 kişilik kadro vermek zorundayız. Bizim için çok zorlayıcı, içimizi acıtan kararlar oldu. Onlar için de bizim için de zor.” ve Skrtel olacak. Cocu’nun ilk sınavında başarısız bir görüntü çizen Reyes’i Konya deplasmanı­nda riske etmek istemediği bildirildi.

büyük değişim var. Eljif 11’de bulunmaya devam edecek ancak yanındaki isimler yeni transferle­r Jailson ve Benzia olacak.

kalmadı. Bu bölgeyle ilgili kararını henüz vermeyen Hollandalı’nın 5 alternatif­i bulunuyor.

Cocu’nun Alper ve Ekici’den birini sahaya sürmeye yakın olduğu gelen bilgiler arasında.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye