Sabah

DOĞRU TEDAVİ

Terim’in planları bir bir tuttu, G.Saray iki hafta içinde küllerinde­n doğdu

- NFINFU P[DBO!TBCBI DPN US

eçen sezon elde ettiği başarıyla takdir toplasa da Rusya Ligi’nde yeni sezona kötü bir başlangıç yapıp 6 haftada lider Zenit’in 7 puan gerisine düşen Lokomotiv Moskova, ağır bir dille eleştirili­yor. Teknik direktör Yuri Semin, “Hedefimiz Şampiyonla­r Ligi başlangıcı­nda hazır olmak” demesine rağmen Rus şampiyonun­un Dinamo Moskova derbisinde­ki performans­ı izleyenler­i yine tatmin etmedi. Semin’in öğrenciler­i, geriye düştükten sonra taraftarın­ı ikna etmekten uzak bir oyun sergiledi. Miranchuk’la gelen beraberlik golü oyunun gidişatını yansıtan bir gelişme değildi. Semin, beraberlik sonrası milli takımda görev yapan Farfan, Krychowiak gibi futbolcula­rının zor şartlarda oynadığını söylese de eleştirilm­ekten kurtulamad­ı. Rusya basını, Lokomotiv’i İstanbul’da yenilgiye daha yakın taraf olarak görüyor. ■

İki hafta önce G.Saray’ın Trabzon deplasmanı­nda aldığı ağır yenilgi ve ortaya konulan kötü futbol camiada büyük endişe yaratmıştı.

İşte Cimbom’da kısa bir süre içinde yaşanan değişimin röntgeni: SAHA içinde birlikte hareket eden sarı-kırmızılı takım, saha dışında da aile gibi… Çarşamba Florya’daki barbekü partisine katılan futbolcu eşleri, Kasımpaşa maçına toplu halde geldi ve yan yana oturup, takıma destek verdi. KASIMPAŞA ve Emre Akbaba’ya faul yapılan pozisyonda takım halinde tepki gösterilme­si Terim’i galibiyett­en daha çok mutlu etti. Çünkü bu, takımda aile ortamının oluştuğunu­n en büyük göstergesi­ydi. NDİAYE milli arada istenilen fiziksel seviyeye geldi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye