Sabah

Yazıklar olsun size

‘Böyle anne baba olmaz olsun’ dedirten olay Adana’da yaşandı. 8 çocuklu çift husumet besledikle­ri 41 yaşındaki adamı, oğulları 14 yaşındaki M.F.K.’ye pompalı tüfek vererek öldürttü. Anne, baba ve çocuk tutuklandı

-

çocuğun katil olduğu olay Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 21 Eylül gecesi yaşandı. Gece saatlerind­e pompalı tüfek saçmalarıy­la ağır yaralanan 41 yaşındaki Ali Genç, kaldırıldı­ğı Adana Şehir Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Bürosu ekipleri, cinayeti işlediği ileri sürülen 14 yaşındaki M.F.K.’yi evinin yakınında yakaladı. Evinde bulunan ruhsatsız pompalı tüfeğin ise babasına ait olduğu belirlendi. Cinayet dedektifle­ri katilin 14 yaşındaki bir çocuk olduğunu görünce olayın azmettiric­isi olduğunu düşünerek önce baba Ali Rıza K.’yi (40) daha sonra anne Sultan K.’yi (36) gözaltına aldı.

YASAK AŞK ŞÜPHESİ

Çocuk zanlı ilk ifadesinde, “Motosiklet­ine binmek istedim. Beni tersledi ve itti. Daha sonra bana küfredince eve giderek pompalı tüfeği aldım ateş ettim” dedi. Yeniden sorgulanan küçük çocuk bu kez, “Anneme laf atıyordu. Onu rahatsız ettiği için öldürdüm” dedi. Azmettiric­i olarak gözaltında tutulan anne Sultan K. ise “1 yıl önce işyerlerim­iz yan yanaydı. Ali, oğluma cinsel tacizde bulundu. Oğlum da bu yüzden öldürmüştü­r” iddiasını ortaya attı. Baba Ali Rıza K.’nin de “Ben uyuyordum. Oğlumun bir anda evde bulunan tüfeği alarak dışarı çıktığın gördüm. Ben de peşinden oğlumu durdurmak için çıktım. Başka bir şey bilmiyorum” dediği öğrenildi. Birbirini tutmayan ifadeler üzerine cinayet dedektifle­ri bölgedeki güvenlik kamerası kayıtların­ı tek tek topladı. Diğer taraftan şüpheliler­in telefonlar­ı incelemeye alındı. Polis, Sultan K.’nin telefonund­an öldürülen Ali Genç’e “Kocam evde yok” ve “Evi biliyor musun?” diyerek mesaj atıldığını, daha sonra aranarak konuşulduğ­unu belirledi.

ELİYLE İŞARET ETMİŞ

Apartman güvenlik kameraları­nı izleyen polis katil zanlısı M.F.K.’nin elinde pompalı tüfekle asansöre anne ve baba ve birlikte bindiğini gördü. Cinayetin işlediği sokaktaki güvenlik kamerasınd­aysa elinde pompalı tüfekle Ali Genç’in yanına koşan M.F.K.’ye babasının eliyle bir kişiyi gösterdiği tespit edildi. Katil zanlısı M.F.K. ile azmettiric­i pozisyonun­da bulunan anne Sultan ile baba Ali Rıza K. tutuklanar­ak cezaevine gönderildi.

 ??  ?? =i\D RAMOĞLU SABAH
=i\D RAMOĞLU SABAH

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye