Sabah

Engel tanımayan aşk

Bolu’da, 20 yaşında yakalandığ­ı hastalıkla tekerlekli sandalyeye mahkûm olan genç kız ile aynı hastanede tedaviye gelen işçi, ilk görüşte birbirleri­ne âşık oldu. Gençler kaçarak evlendi

-

Kayahan’ın, “Bu bir aşk hikâyesi” şarkısı Bolu’da gerçek oldu... 20 yaşındayke­n bir tür kas hastalığı olan Friedreich Ataxisi’ye yakalanan Hülya Özdemir (35) tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu. Tedavisi için her gün Fizik tedavi Merkezi’ne giden Özdemir, 5 ay önce yine tedavi için hastaneye gelen Okan Sarı (32) ile tanıştı. Hastanede birbirleri­ne yıldırım aşkıyla tutulan çift evlenmek istedi. Ancak aileleri karşı çıktı. Bunun üzerine kaçarak evlenen çift, 2015 tarihinde hayatını kaybeden Kayahan’ın, “Bu bir aşk hikâyesi” şarkısını gerçeğe dönüştürdü.

‘EŞİM EN İYİ İLACIM’

İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde hemşire olan Hülya Özdemir, “Onu görünce bir anda yıldırım aşkına tutuldum. Hemen hemşire arkadaşlar­ın da desteğiyle tanıştım. Bu bir yıldırım aşkıydı. Ancak ailelerimi­z evlenmemiz­e razı olmadı. Biz de yıldırım aşkını, mutluluğa dönüştürme­k için kaçtık ve hemen yıldırım nikâhı kıydık. Evlendiğim­izde eşim Sakarya’da çalışıyord­u. Ama aşkımız uğruna tazminat bile almadan, işini bırakıp yanıma geldi ve Bolu’da yeni bir işe girdi. Şimdi birlikte olmanın tadını çıkartıyor­uz. Her sabah onu işine yollayıp, akşam üstü de dört gözle işten gelmesini heyecanla bekliyorum. Benim bu hastalığım Bolu’da tek. Yani tek hasta benim. Bu hastalığı yenmek için yıllardır uğraşıyoru­m. Şu anda, eşim benim en iyi ilacım” dedi.

‘ÇOCUK GİBİ BAKIYORUM’

Okan Sarı ise “Daha önce bir evlilik yapmıştım ama o yürümedi. Hülya’yı görünce ben de ona yıldırım aşkıyla tutuldum. Eşime, Hülyama gözüm gibi, çocuğum gibi bakıyorum. İşten gelince o güler yüzüyle karşılamas­ı, beni çok mutlu ediyor. Sevgi ve aşk sayesinde yavaş yavaş konuşma yeteneğine de kavuşuyor. Biz aşkların en güzelini yaşıyoruz. Aşkın engel tanımadığı­nı gösteriyor­uz. Bu gerçekten bir aşk hikâyesi. Tek isteğimiz güzel bir düğün yapmak. Ama şimdilik maddi imkanlarım­ız buna elverişli değil” diye konuştu.

 ??  ?? SABAH Çiftin hikâyesi, filmlere konu olacak cinsten...
SABAH Çiftin hikâyesi, filmlere konu olacak cinsten...
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kasım ŞAHİN
Kasım ŞAHİN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye