Sabah

SÜRPRİZ YAPTI

-

bir diğer sürprizi ise Atiba Hutchinson oldu. Sakatlığı sonrası bu sezon ilk kez resmi bir maçta kadroya dahil olan Kanadalı futbolcu, ilk 11’de forma giydi. Kıkırdak ameliyatı olan ve sözleşmesi­ni geç imzaladığı için hazırlık kampında yer almayan Atiba, 5 ay aradan sonra sahaya çıktı. Atiba, siyahbeyaz­lı forma altında en son geçtiğimiz sezon Akhisar deplasmanı­nda oynanan karşılaşma­da 90 dakika forma giymişti.

Liverpool’dan kiraladığı yeni kalecisi Loris Karius, siyah-beyazlı formayla ilk kez derbi heyecanı yaşarken, performans­ıyla da taraftarın­dan geçer not aldı. Fenerbahçe’nin Ayew ile bulduğu golde yapacak bir şeyi olmayan Alman file bekçisi, kalesine gelen 3 net pozisyonda ise rakip oyunculara gol izni vermedi. Toplamda 6 kurtarış yapan Karius için, derbi sonrası sosyal medyada “Doğru transfer olduğunu kanıtladı” yorumları yapıldı.

derbisinde tüm gözler Şenol Güneş’e çevrilirke­n, esame listesinde­ki ilginç bir hata dikkat çekti. Karşılaşma öncesi ev sahibi tarafından Cocu için ise teknik direktör ifadesi yer aldı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, uzun bir aradan sonra Fenerbahçe ile deplasmand­a oynanan bir derbi maçta tribündeki yerini aldı. Orman, maçı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la beraber izledi. Orman’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Metin Albayrak, Umut Güner ve Hakan Özköse de karşılaşma­yı takip etti.

Karşılaşma­yı A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu da takip ederken, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da protokol tribününde yer aldı.

90 dakika sahada kalan Tolgay Arslan, galibiyeti kaçıran taraf oldukların­ı söyledi. Tolgay, “İlk yarı kontrollü başlamak istedik, öne geçtik. İkinci yarı daha iyi pas yapıp kendimize geldik, çok iyi fırsatlar bulduk. Ortalıkta hiçbir şey yokken gol yedik. Bu da Fenerbahçe’ye moral verdi. 3 puanı hak ettik, daha akıllı oynamamız gerekiyord­u” dedi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye