Sabah

Sinemaya ‘Göktaşı’ düştü!

-

Yılın iddialı komedi filmi “Göktaşı”, Kanyon’daki galayla görücüye çıktı. Caner Erzincan’ın yönettiği, başrolünü Şafak Sezer’in oynadığı film, bugün vizyona girecek

Merakla beklenen “Göktaşı” filminin önceki akşam Kanyon AVM’de düzenlenen gala gecesi, yoğun katılımla gerçekleşt­i. Yapımcılığ­ını Sinehane’nin üstlendiği ve yönetmenli­ğini Caner Erzincan’ın yaptığı filmin başrolünde ise usta komedyen Şafak Sezer var. Bugün vizyona girecek “Göktaşı”nın galasına yapımcı Furkan Yeşilnur, İzzet Yıldızhan, Serkan Çağrı, Şilan Makal, Polat Yağcı, Çılgın Sedat, Gizem Özdilli, Begüm Öner, Ahmet Selçuk İlkan, Züleyha Ortak, Yaprak Sayar, Günay Museyeva gibi ünlü isimler de katıldı. Filmin oyuncuları Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Mehmet Esen, Yılmaz Gruda, Ceyhun Fersoy ve Nilay Toprak gecenin yıldızları­ydı. Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’ye düşen göktaşının ardından yaşanan olaylardan esinlenile­rek senaryoya aktarılan filmde, Alman, Amerikalı ve Ruslar’ın yüksek ücretler karşılığın­da bu taşları almak istedikler­ini öğrenen “Muhtar Kısmet” rolüyle Şafak Sezer alışılmışı­n dışında bir karakterle izleyiciyl­e buluşuyor. “Göktaşı” filminin galasına yoğun ilgi nedeniyle izdihama neden oldu. Kahkalarla izlenen filmde figüran olarak rol alan köylüler de büyük alkış aldı.

YAĞMUR DUASI ETTİ

Filmde “Köy Muhtarı Kısmet” karakterin­i canlandıra­n Şafak Sezer, “Göktaşı sezonun ilk büyük komedi filmi. Seyirciyi gülmekten kırıp geçireceği­z. 400 haneli Armağan Köyü’nden 450 kişi filmde figüran olarak rol aldı. Kadro inanılmaz” dedi. Film çekimlerin­de rol gereği yağmur duasına çıkıldığın­ı anlatan komedyen, “Hocayı oynayan Mehmet ağabey (Esen) dua etti, bir hafta yağmur yağınca çekimler uzadı. Köyden değerli vatandaşla­rımız gelip Mehmet ağabeyin elini öptü ve dua istedi” diyerek kahkaha attı.

 ??  ?? Yılmaz Gruda Nilay Toprak Ayhan Taş Şafak Sezer Bülent Çolak Ceyhun Fersoy Mehmet Esen
Yılmaz Gruda Nilay Toprak Ayhan Taş Şafak Sezer Bülent Çolak Ceyhun Fersoy Mehmet Esen

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye