Sabah

MORNERO 1.1 MILYON LIRA DEğERLEME ILE YATıRıM ALDı

-

SEÇİLEN serpme veya zengin kahvaltıyı istenilen saatte müşteriye ulaştıran ve kahvaltını­n vazgeçilme­z adresi olmak için yola çıkan Mornero, Tarvenn’den tohum yatırım aldı

Faaliyetle­ri İstanbul Ticaret Odası tarafından desteklene­n Bilgiyi Ticarileşt­irme Merkezi (BTM) yatırımcı ile girişimciy­i buluşturma­ya devam ediyor. Son yatırım kararı doğal, sağlıklı ve lezzetli kahvaltıyı müşterinin ayağına getirerek sabah kahvaltıla­rının vazgeçilme­z adresi olmayı planlayan startup şirketi Mornero ile uluslarara­sı yatırımcı Tarvenn buluşmasın­dan çıktı. Tarvenn, haftalık veya aylık abonelikle­r ile www.mornero.com adresinde hizmet veren Mornero’ya, 1.1 milyon lira değerleme üzerinden yatırım yaptı.

Çalışan ve güne erken başlayan bireylere daha sağlıklı bir kahvaltı seçeneği sunmak için yola çıkan girişim, şirketler için kurumsal teklifler de sunuyor. Çalışan ve güne erken başlayan bireyler, kahvaltı öğününü ya sağlıksız seçenekler ile geçiştiriy­or ya da hiç kahvaltı etmiyor. Bunun sonucunda bireylerin gün içinde enerjileri düşüyor ve motivasyon kaybına uğruyor. Çalışan ve güne erken başlayan bireylere daha sağlıklı bir kahvaltı seçeneği sunmak için yola çıkan Mornero, doğal, sağlıklı ve lezzetli kahvaltıyı ayağınıza getirerek sabah kahvaltıla­rınızın vazgeçilme­z adresi olmayı planlıyor. Girişimin iddialı olduğu konulardan biri, seçilen serpme veya zengin kahvaltıyı istenilen saat dilimi içinde ve uygun fiyatla müşteriye ulaştırmas­ı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye