Sabah

Herkes Seviyor Muhim olan Guzel sevebilmek’

Sevgilisi tarafından yakılarak öldürülen Şengül Vatansever’in ayrılmak istediği için katledildi­ği ortaya çıktı. Vatansever’in sosyal medya paylaşımı “Başına gelecekler­i biliyormuş gibi” dedirtti

- ’TE

ŞENGÜL Vatansever ayrılmak isteyince sevgilisi tarafından yakılarak öldürüldü. Son mesajında hayattan beklentisi­ni özetlemişt­i: “Mesele sevmek değil azizim, kime sorsam herkes seviyor. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan.”

Bursa’da sevgilisi tarafından üzerine benzin dökülüp, yakılarak öldürülen 35 yaşındaki Şengül Vatansever geride iki çocuk bıraktı. Eşinden bir yıl önce ayrılan kadının sosyal medya üzerinden tanıştığı Ümit Varol’la birlikte olduğu, ondan ayrılmak isteyince yakıldığı ortaya çıktı. İddiaya göre kendisini aldatan eşinden bir yıl önce boşanan iki çocuk annesi Şengül Vatansever sosyal medya üzerinden tanıştığı Ümit Varol’la (30) aşk yaşamaya başladı. Ancak genç kadın Varol’dan ayrılmaya karar verdi. Kütahya’dan Bursa’ya gelen Ümit Varol, Tuna d$0 genç kadınla barışmak istediğini söyledi. Ancak genç kadın barışma teklifini reddetti. Gözü dönen Varol, sevgilisin­in üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Daha sonra Yıldırım ilçesinde seyir halindeki araçtan genç kadını yol ortasına atıp, kaçtı. O anlar arkadan gelen araçtaki vatandaş tarafından kaydedildi. Çıplak halde yol ortasına atılan kadının üzeri örtüldükte­n sonra sağlık ekiplerine haber verildi.

.$d$5.E1 .$=$ <$3T,

Vücudunda ağır yanıklar olan genç kadın kaldırıldı­ğı hastanede tüm müdahalele­re rağmen kurtarılam­adı. İhbar üzerine polis, sevgilisin­i yakarken vücudunda yanıklar oluşan şüpheliyi, kovalamaca sonucu yakaladı. Yaşanan kovalamaca sırasında kaçtığı otomobille kaza yaparak ağır yaralanan şüpheli hastaneye kaldırıldı. İlk evliliğind­en 12 ve 8 yaşında iki çocuğu olan genç kadın gözyaşları arasında toprağa verildi. Vatansever’in eski kocası Nuri Öztürk, “Bu olay Özgecan’dan sonra ikinci bir vahşet” dedi. Şengül Vatansever’in sosyal medya hesabından 2 Eylül’de yaptığı son paylaşımın­da “Mesele sevmek değil azizim, kime sorsam herkes seviyor zaten. Mühim olan güzel sevebilmek, kırmadan, dökmeden, yormadan, acıtmadan” yazılı bir görsele yer verdiği görüldü.

 ??  ?? Ümit Varol, Vatansever’i yol ortasında yakıp kaçtı.
Ümit Varol, Vatansever’i yol ortasında yakıp kaçtı.
 ??  ?? Ümit Varol Şengül Vatansever
Ümit Varol Şengül Vatansever
 ??  ??
 ??  ?? %856$
%856$

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye