Sabah

Dicle amirimden teröre EN GÜZEL KROŞE

HAKKÂRI ÇUKURCA’DA GöREV YAPAN KOMISER YARDıMCıSı DICLE ELCEOğLU, BIR YANDAN VAZIFESINI YAPıYOR BIR YANDAN DA GENçLERI VE çOCUKLARı SPORA YöNLENDIRE­REK TERöR öRGüTüNDEN UZAK TUTUYOR

-

Hakkâri’nin Irak sınırındak­i Çukurca ilçesinde görevli komiser yardımcısı Dicle Elceoğlu, mesai saatlerini­n dışında çocuklara kick boks eğitimi veriyor. Gaziantep’ten 4 yıl önce Çukurca ilçesine atanan komiser yardımcısı Elceoğlu gündüz ilçedeki huzur ve güvenliğin bozulmamas­ı için çaba gösterirke­n, akşamları da çocukları terör örgütü ve yandaşları­nın tuzakların­dan korumak için ter döküyor. İlçede meslektaşl­arı ile kontrol noktaların­daki uygulamala­ra katılan Elceoğlu, çocuklara da İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce desteklene­n kick boks kursları ile spor sevgisi aşılıyor. Çeşitli tarihlerde düzenlenen kick boks şampiyonal­arında dereceler elde eden ve antrenörlü­k yapan Elceoğlu, kapalı spor salonu ve açık havada düzenli olarak idman yaptırdığı 50 sporcuyla yeni başarılar elde etmeyi hedefliyor.

‘BU ÇOCUKLAR İÇİN BURADAYIZ’

Milletin huzuru ve vatanın bölünmez bütünlüğü için her zaman görevlerin­in başında bulundukla­rını belirten Elceoğlu, şöyle konuştu: “Amacım çocuklara bir şeyler verebilmek. Bu çocuklar artık bize taş atmayacak, polisi sevecek, sarılacakl­ar. Taş atan çocuk değil, polisi görünce sarılıp öpen çocuklar yetiştirec­eğim. Çocuklar antrenmana gelince bana sarılıyorl­ar. Emniyet teşkilatın­dan böyle bir eğitimi aldıkları için mutlular. Önce 6 öğrenci ile başladım. Daha sonra öğrenci sayım 36’ya çıktı. Her gün sayımız artıyor. Biz bu çocuklar için burada varız ve burada var olmaya devam edeceğiz.”

Duyurular sonucunda kurslara katılan çocukların malzeme ihtiyaçlar­ını karşılayan İlçe Emniyet Müdürlüğü, antrenmanl­ar sonrasında da meyve suyu ve kek ikramında bulunuyor.

 ??  ?? DICLE ELCEOğLU ÇUKURCALı çOCUKLARA KICK BOKS DERSI VERIYOR
DICLE ELCEOğLU ÇUKURCALı çOCUKLARA KICK BOKS DERSI VERIYOR

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye