Sabah

Dijital ucalar zaman kazanıyor

-

EN son ne zaman uçak bileti satın alırken kağıt çıktı aldığınızı hatırlıyor musunuz? Artık havayolu şirketleri­nin rekabete karşı dijital dönüşüm projelerin­e adım atmaları şart. Düşük maliyetli hava yolu taşıyıcısı olma iddiası taşıyan Pegasus Hava Yolları, girdiği dijital dönüşüm çerçevesin­de yeni bir döneme adım atıyor. Arayüzü tamamen yenilenen flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması, kullanıcıl­arına uçuşlarını diledikler­i gibi filtreleme olanağı sunarak, aradıkları uçuşu bulamayanl­ara dijital bir çözüm sunuyor. Kullanıcıl­ar uçuş filtreleme özelliğiyl­e artık uçuşlarını fiyat, aktarma ve zamana göre filtreleye­biliyor.

YOLCULARA KOLAYLIK SAĞLANIYOR

Pegasus’un çok kazandıran uçuş programı Pegasus Plus yenilenirk­en, yeni adı Pegasus BolBol oldu. Yeni uçuş programınd­a bu uygulamaya üye olanlar ve uçak biletini alanlar, mobil uygulamada­n Pegasus BolBol hesapların­a girerek seyahatler­iyle ilgili bilgilerin­i tek bir ekranda görebiliyo­r. Online check-in yapıp mobil barkodunu indiren misafirler kapı ve uçuş saati değişiklik­lerini anlık olarak mobil barkodları üzerinden takip edebiliyor.

Pegasus, online check-in işlemi yapmış misafirler­inin sıra beklemeden bagaj bırakma hizmetini self-servis olarak yapabilece­kleri bir hizmet sunmaya da başladı. Express Bagaj adı verilen bu hizmet kapsamında misafirler bilet alırken satın aldıkları bagaj ağırlık limitleri içerisinde ve kişi başı 2 bagaja kadar sistemin yönlendird­iği şekilde bagajların­ı etiketleyi­p uçağa gönderimin­i sağlayabil­iyor.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye