Sabah

COMOLLİ’NİN DURUMU SAKAT

- WoMLan EFNJS!TaCaI DoN US

enerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu’nun durumu tartışılır­ken yönetim içinde Damien Comolli ismine tepkilerin artmaya başladığı gelen bilgiler arasında. Comolli bu sezon 11 yeni transfer yaparak takıma takviyede bulundu. Slimani, Ayew, Benzia (opsiyonlu) uzun süreli anlaşmalar imzalandı.

Ancak bu oyuncular, şu anki performans­larıyla Fenerbahçe seviyesind­e değil. .Bahçe’nin, Ç.Rize deplasmanı­nda aldığı 3-0’lık mağlubiyet sonrası geleceği merak konusu olan Phillip Cocu konusunda dün beklenen hareketlil­ik yaşanmadı ama kapalı kapılar ardında görüşmeler gerçekleşt­i. Hollandalı çalıştırıc­ıya haber yollayan Başkan Ali Koç’un, “Bu iş seninle olmayacak, bırakmanı

görevine ‘şimdilik’ son verilmedi ancak iki kritik maçın ardından yolların ayrılmasın­a kesin gözüyle bakılıyor. Hollandalı teknik adamla ya anlaşma zemini aranacak ya da iş hukuki boyuta girecek. Öte yandan Phillip Cocu, sabah

mesajını Cocu’ya iletildi. Fakat Cocu,

diyerek işi yokuşa sürdü. Dün kulübe gitmeyen Koç ve kurmayları, “Spartak Trnava ve Başakşehir maçlarını geçirelim. Milli takım arasında daha net karar vermek için vaktimiz olacak” görüşünde birleşti.

takımın rejenerasy­on antrenmanı­nda Can Bartu Tesisleri’ndeydi. Akşam çalışmasın­da da takımın başında yer aldı ancak kulüp resmi sitesi antrenman fotoğrafla­rını servis yaparken, Cocu’suz olanları kullanmayı tercih etti.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye