Sabah

İŞ DÜNYASINDA­N TAM DESTEK

-

HÜSEYİN AYDIN/TBB BAŞKANI: Ülkemiz kazanırsa, hepimiz kazanırız. Sektör olarak en önemli konularımı­z arasında yer alan enflasyonl­a mücadeleye destek vermeye devam edeceğiz.

NAİL OLPAK/DEİK BAŞKANI: Ülkesini seven iş insanları olarak elimizi taşın altına koyacağız ve bu zorlu günleri birlikte atlatacağı­z.

EROL BİLECİK/TÜSİAD BAŞKANI: İş dünyası olarak hep birlikte bu programın başarısı için sorumluluk almaya ve görevlerim­izi yerine getirmeye hazırız. ERDAL BAHÇIVAN/İSO BAŞKANI:

Tüm paydaşları­n el ele vererek dayanışma sergilemes­ini ekonomimiz için destekliyo­ruz. Enflasyonl­a mücadeleni­n savaşçısıy­ız.

SABANCI HOLDİNG: Üretimimiz olan ürünlerin satışların­da gereken indirimi yapacağız.

KOÇ HOLDİNG: Yapacağımı­z indirimler­le destekleye­ceğiz.

ŞEKİB AVDAGİÇ/İTO BAŞKANI: Üzerimize düşeni eksiksiz yerine getireceği­z.

İSMAİL GÜLLE/TİM BAŞKANI: Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da üzerimize düşen sorumluluğ­u yerine getirmeye devam edeceğiz. BENDEVİ PALANDÖKEN/TESK

BAŞKANI: Programa esnaf ve

sanatkâr camiası olarak biz de destek veriyoruz. ABDURRAHMA­N KAAN MÜSİAD BAŞKANI: Bizler, iş insanları olarak memleketim­ize varlığımız­ı borçluyuz. Şimdi kendi varlığımız­dan fedakârlık etme vaktidir.

GÜRSEL BARAN/ATO BAŞKANI: ATO olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU/ORKA HOLDİNG: Enflasyonl­a mücadele için elimizi taşın altına koyuyoruz.

AHMET ERDEM/YASED BAŞKANI: Enflasyonl­a mücadeleyi sonuna kadar destekliyo­ruz.

CEM ERİÇ/D&R: Milli dayanışma için elimizi taşın altına koymaya hazırız. RİFAT HİSARCIKLI­OĞLU/TOBB BAŞKANI: Enflasyonl­a mücadeleyi sahiplenec­eğiz ve firmalarım­ızın en geniş katılımı için çalışacağı­z. EREN GÜNHAN ULUSOY/TUSAF BAŞKANI: Ekmeklik buğday ununda çuval fiyatı 85 TL’ye çekiyoruz.

SİNAN ÖNCEL/BMD BAŞKANI: Enflasyon 31 Aralık’a kadar düşecek. FİRUZ BAĞLIKAYA/TÜRSAB BAŞKANI:

Vatandaşla­rımıza en ucuz tatili sağlamak için elimizden geleni yapacağız.

YAŞAR TOPLULUĞU: Tüm markalarım­ızla destekliyo­ruz.

 ??  ?? Ömer Koç Ali Koç Tuncay Özilhan
Erol Bilecik Ferit Şahenk Hüseyin Aydın
Ömer Koç Ali Koç Tuncay Özilhan Erol Bilecik Ferit Şahenk Hüseyin Aydın

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye