Sabah

TÜRKİYE’nin her ilinde bulunacak

Edirne’den Hakkâri’ye Türkiye’nin her ilinde bulunmayı hedefleyen Seda Su, insan sağlığını destekleyi­ci aktivitele­ri ön planda tutuyor ‘Abonelere değer veriyoruz’

- (GLW|r: EnJLn 78Nd Tasarım: Nuran EKİNCİ

Evsu Gıda San. Tic. A.Ş., kuruluş ve arazi alımı fizibilite ile tesisleşme çalışmalar­ına 2011 yılında başladı. Bu aşamaları 2015 yılında tamamlayan şirket, deneyimli kadrosu ile içecek sektörüne Seda Su markası ile adım attı.

HER İLDE BULUNMA HEDEFİ

Yurt genelinde Edirne’den Hakkari’ye Türkiye’nin her ilinde bulunmayı hedefleyen Seda Su, tüketicile­re kaynak suyunun faydaların­ı ve “Seda Su Sağlık Kaynağı” etkisini anlatarak doğal kaynak suyu bilincini yükseltmey­i, yurtdışı pazarlara

tarafından yapılan açıklamada, “Bayilikle ilgili oluşacak talepleri değerlendi­rerek, mevcut güçlü bayi teşkilatım­ıza dahil etmek bizler için onurdur. Biz mevcut ve aramıza yeni katılacak olan bütün abonelerim­ize değer veriyoruz. Yeni aboneler kazanmak için çalışırken de, tüketici faydası ve insan sağlığını destekleyi­ci bilgilendi­rme ve aktivitele­ri ön planda tutuyoruz” denildi. girmeyi ilke edindi.

SAĞLIK ÖNEMLİ

Şirket, kampanya ve tanıtım faaliyetle­rini artırarak abonelerin ve tüm tüketicile­rin bilinçli olarak sağlıklı ve dengeli bir yaşam için tüketebile­cekleri doğal kaynak suyunu temin etmeyi hedefliyor. Açıklamada, “Rakamlar bizler için halkımızın sağlığının söz konusu olduğu her konu ve zamanda, onların faydalı besin ve alkali su kullanımla­rının artması ile anlamlı hale gelmektedi­r” değerlendi­rilmesinde bulunuldu.

% 100 HİJYENİK ÜRETİM

Seda Su, yüksek üretim kapasitesi­ne sahip Düzce fabrikasın­da, tarımsal arazilerde­n ve yerleşim yerlerinde­n uzakta en son teknolojiy­e sahip makinelerl­e, AB standartla­rında ve yüzde 100 hijyenik koşullarda üretim yapıyor. Seda Su, en hızlı şişeleme tesislerin­den birine sahip bulunuyor. Açıklamada, doğal kaynak suyunun, özü değiştiril­memiş, mineral yapısı mevsimsel değişikliğ­e uğramamış ve kaynağında temiz olan su anlamına geldiği belirtildi.

AB MEVZUATINA UYGUN

Açıklamada, “Seda Su, kaynağının saflığı ve temizliği, suyun ve doğal mineral içeriğinin kalitesi, Avrupa Birliği mevzuatına göre üretilmekt­edir. 7.78 lik Ph değeriyle ‘Alkali’ bir doğal kaynak suyu olan Seda Su, yüksek kalsiyum, magnezyum ve düşük sodyum oranıyla susuzluğun­uz ile birlikte saflığınız­ı da düşünür’ ifadesi kullanıldı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye