Sabah

1200 FİRMA ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

Enflasyonl­a topyekûn mücadele için ‘Ben de varım’ diyen kuruluş sayısı bir hafta içinde 1200’e yükseldi

-

HAZİNE ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın çağrısıyla tüm yurda yayılan “Yüzde 10 indirim” seferberli­ğine destek katlanarak büyüyor. Her gün yüzlerce yeni firma kampanyaya katılıyor.

OMUZ VERİYORLAR

BİR haftada, aralarında perakende, otomotiv, gıda, mobilya, tekstil, sağlık ve elektronik sektörleri­nden dev şirketleri­n de bulunduğu 1200 firma enflasyonl­a mücadeleye omuz verdi.

LOGOLAR HER YERDE

MAĞAZALARD­A “Enflasyonl­a Topyekûn Mücadele” logosu kullanılma­ya başlandı. Logoda, indirim oranı yer alıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı firmaları sosyal medyadan da ilan ediyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı ‘Enflasyonl­a Topyekûn Mücadele’ programına katılan firma sayısı bir haftada bin 200’ü buldu. Enflasyonl­a mücadeleni­n takibi amacıyla açılan “enflasyonl­amucadele.org.tr” internet sitesi üzerinden kampanyaya katıldığın­ı ilan eden firma sayısı her gün katlanarak artıyor. Aralarında perakended­en otomotive, gıdadan mobilyaya, tekstilden elektroniğ­e dev markaların da bulunduğu çok sayıda firma, dernek, oda ve kurum programa destek verdi.

/OGO/A5 HE5 YE5DE

Programa aralarında TMSF şirketleri, Doğuş, Sabancı, Koç, Boyner, Zorlu, Demirören, Eczacıbaşı, Yıldız, Yaşar, Sanko, Migros, BİM, A101, Şok, Carrefour, Metro, Kim, THY, Turkcell, Vodafone, Vestel, Türk Telekom, Teknosa, Vatan Computer, Vakko, Damat&Tween, Kiğılı, Aydınlı, LC Waikiki, Koton, Mavi, Loft, Adil Işık, Sarar, Doğtaş, İstikbal, Bellona, Çilek, Ikea, Fakir, Polisan, Çaykur, AOÇ, Balparmak, BMC, D&R, Altınbaş, Torku, Muya, Greyder’in de olduğu çok sayıda firma destek veriyor. Firmalar mağazaları­nda logoları kullanmaya başladı.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye