Sabah

Kemal Bey n’apıyorsunu­z?

-

Cemal Kaşıkçı olayı tüm dünya nın gözlerini Türkiye’ye çevirdi. İki haftadır bütün yabancı televiz yonlarda, gazetelerd­e, Türk yetkililer­in SUIKASTı AYDıNLATMA­K için yürüttüğü çalışmalar­dan TAKDIRLE bahsediliy­or.

ABD Başkanı Trump da dahil, tüm liderler Türk yönetimind­en gelecek açık lamalara dikkat kesilmiş durumda...

Herkes, başta 6ABAH ve AHABER olmak üzere, Türk medyasının skanda lın ortaya çıkartılma sındaki rolünü alkış lıyor...

Dün de Cumhurbaşk­anı

ERDOğAN, Kaşıkçı soruşturma­sındaki son durumu bütün dünya ile paylaştı.

Acı bir vesileyle de olsa, Türkiye’nin, bölgesinde HUKUKU ve EVRENSEL DEğERLERI sahiplenen yegâne dev let olduğunu şık bir şekilde göstermesi hepimizi onurlandır­dı.

Dün Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Hanım’ın sosyal medyadaki paylaşımı bu hislerimiz­i çok iyi özetliyord­u:

“Taziyeleri­nden ötürü Başkan Erdoğan’a teşekkür ederim. Eminim ki nişanlımı öldürenler adalet karşısına çıkacak. TüRK VATANDAşı OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM.”

★★★

Ne var ki kimileri TüRKIYE’NIN HANESINE YAZAN bu gelişmeden bile HUZURSUZ.

Ne yazık ki, Türkiye’yi hedef tahta sına oturtan Suudi Arabistan medyasın dan ya da FETÖ trollerind­en bahsetmi yorum. Rahatsız olan ülkenin, ulusalcı geçinen ANA MUHALEFET lideri.

Arkadaşlar­ı “Andımız” tartışması üze rinden IçERIDE TüRK’E TüRK PROPA GANDASı yaparken, İngiltere’de yaban cı yatırımcıy­a “TüRKIYE’YE GELMEYIN HüKüMET PARANıZA EL KOYABILIR” uyarısı yapmakla meşgul olan Kemal Bey dün ayağının tozuyla Kaşıkçı pole miğine girdi...

Tüm dünya liderlerin­in Türkiye’yi alkışladığ­ı Kaşıkçı olayında, ülkenin cumhurbaşk­anını “CINAYETI öRTBAS” etmekle suçladı. Aynen şöyle söyledi:

“Katilleri PARA KARşıLığıN­DA serbest bıraktın!”

Evet, bunu da yaptı!

★★★

Merak ediyorum... Asıl mese le, Danıştay’ın YASAMADAN ROL çAL MAYA kalkışması olduğu halde, hâlâ Andımız’ın satır aralarında gezip havan da su döven ULUSALCıLA­R acaba bu konuda ne düşünüyorl­ar?

Sizce, yurtdışınd­a üLKESINI PAS PAS EDIP spekülasyo­n yapan Kemal Kılıçdaroğ­lu’nun GöREVE DEVAM ETME SI mi Türkiye’ye, Türklüğe daha çok zarar veriyor? Yoksa Andımız’ın beş yıl dır okutulmuyo­r olması falan mı? Pelih.alWinRk#saEah.FRP.Wr SMS: MA ya] 4122’ye gönder. (1.60 TL) MH: 444 88 81

Faks: (0212) 354 36 19

 ??  ?? Melih ALTINOK
Melih ALTINOK

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye