Sabah

Online pazarlama platformu Viell 1 milyon TL’lik yatırım aldı

-

21-55 yaş aralığında yeni nesil iş insanları, expatlar, profesyone­ller, sanatçılar, girişimcil­er ve tasarımcıl­ar gibi seçkin üyeleri içinde barındıran, kitlesi geniş, kendi içerisinde segmentler­e ayrılmış sosyal bir kulüp olan Viell, ilk yatırım turunu tamamladı. Yatırım turunu 1 milyon TL ile tamamlayan Viell, bu özel kitleye ulaşmak isteyen üst segment markalar için online pazarlama platformun­u hayata geçirdi.

Faaliyete geçmesinin ardından çok kısa bir süreye rağmen büyük ilgi gören Viell platformun­a Türkiye’nin en büyük holding ve şirketleri­nin yönetim kurulu üyeleri ve aile bireylerin­den oluşan bin 228 kişi katıldı. Bu iş insanları ile iletişime geçmek isteyen 7 bin 456 kişi ise Viell uygulaması­nı indirdi. Büyük ilgi gören Viell, kısa sürede yatırımcıl­arın da ilgisini çekti ve ilk turda 1 milyon TL’lik yatırım aldı.

Yazılımınd­aki yapay zekâ özelliği sayesinde, üyelerin ilgisini çekebilece­k içerikler ve markaları kişiye özel sıralayara­k dinamik bir uygulama deneyimi yaşatan Viell, üyelerine seçkin markalarda­n özel indirimler ve ayrıcalıkl­ar da sunuyor. Viell üyeleri, kendilerin­e özel gerçekleşt­irilen deneyim ve etkinlikle­rde keyifli vakit geçirirken sosyal ve iş çevrelerin­i nitelikli biçimde genişleteb­iliyor.

Üyelerinin, üniversite, şirket, unvan başta olmak üzere detaylı parametrel­erle üye araştırmas­ı yaparak doğru kişilere anında ulaşmasını, lifestyle, iş, tasarım ve ilgi alanına giren her konuda en güncel ve kaliteli haber içerikleri­ne ulaşmasını sağlayan Viell uygulaması kısa süre önce App Store’da yerini almıştı.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye