Sabah

TÜM İSİMLER MASADA KOEMAN DERBİYE

- 7PMLBO %FNJS WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

ve Süper Lig’de üst üste farklı yenilgiler alan Akhisarspo­r, Göztepe’yi 1-0 mağlup ederek moral buldu. Ev sahibini galibiyete taşıyan gol 3. dakikada geldi. Barbosa’nın ceza sahasına ortaladığı topu, Göztepe savunması uzaklaştır­maya çalışırken, meşin yuvarlak Josue’nin önünde kaldı. Ceza sahası sol çaprazında sol ayağının dışıyla uzak köşeye harika bir vuruş yapan Portekizli attığı golle Akhisar’ı galibiyete taşıdı. enerbahçe’de teknik direktör Phillip Cocu’ya görevden alındığını bizzat tebliğ eden Ali Koç, hemen ardından kulüp binasına geçip ‘Acil’ koduyla yönetim kurulu toplantısı gerçekleşt­irdi. Başkan Koç, yöneticile­rden ise

büyük çoğunluğun­da

Türk teknik direktör adayları masaya yatırıldı. Tayfun Korkut, Ümit Özat ve

daha önce şampiyonlu­k yaşayan iki teknik adam Ersun Yanal ve Aykut Kocaman isimleri konusunda ise henüz bir gelişme yok. İki teknik

lacivertli­lerin, geçtiğimiz sezon devam ederken devraldığı Yeni Malatyaspo­r’u ayağa kaldıran Erol Bulut’u da gündemine aldığı kaydedildi. Bu arada sosyal medyada milli takım teknik direktörü Comolli cephesi, yeni teknik direktör adayları olarak yabancı isimler önerdi. Bu isimlerin Laurent Blanc ve Leonardo Jardim olduğu öğrenildi.

isimleri konuşuldu. Ancak bu üç isim konusunda henüz bir girişim yapılmadı. Tayfun Korkut’un İspanya’da tatilde, Kemal Özdeş’in de yurtdışınd­a olduğu bildirildi. adam dün itibariyle aranmadı. Başkan Ali Koç’un iki isme şu an itibariyle sıcak bakmadığı ve bu iki ismin göreve gelme olasılığın­ın sıfıra yakın olduğu kaydedildi.

Lucescu’dan, teknik direktörlü­k kariyeri olmayan Van Hooijdonk’a kadar her isim anıldı. Tek gerçek F.Bahçe’de hocanın Cuma gününe yetişme ihtimali bulunmuyor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye