Sabah

Tarihe geçen yangında ünlüler de evsiz kaldı

ABD’de Kaliforniy­a eyaletini küle çeviren yangında 31 kişi hayatını kaybetti. 228 kişiden haber alınamıyor. Felakette Hollywood yıldızları­nın da evleri yandı Sadık kalacak kocaya maaş bağlayacak

-

ABD’nin Kaliforniy­a eyaletinde­ki orman yangını felaketi can almaya devam ediyor. San Francisco’nun yaklaşık 290 kilometre kuzeydoğus­undaki Paradise kasabası ve civarını etkisi altına alan yangında 6 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı. Böylece Paradise’deki ölü sayısı 29’u buldu. Yetkililer 228 kişiden de hâlâ haber alınamadığ­ını söyledi. Güneyde Los Angeles kentinde de iki kişinin cesedi bulunmuştu. Böylece ölü sayısı 31’e ulaştı.

Öte yandan eyalet tarihinin en çok can alan yangınında evi zarar gören, tamamen yanan veya yangın nedeniyle evini terk etmek zorunda kalan ünlüler arasında oyuncu Scott Baio, yönetmen Guillermo del Toro, reality show yıldızı Kim Kardashian, oyuncu Alyssa Milano ve oyuncu Rainn Wilson gibi en genç milyoneri 23 yaşındaki Jane Park, milyoner olduktan sonra yaşadığı ilişkilerd­e mutsuz olduğunu, bu yüzden gerçekten kendisini sevecek adama yıllık 60 bin pound ödeme yapacağını duyurdu. Daily Mirror gazetesine konuşan genç milyonerin bir yakını, milyonerin kendisi ile ilişki yaşayan adamların kendisini mi yoksa bankadaki parasını mı sevdikleri­nden emin olamadığın­ı bu yüzden ilişkileri­nin hemen bittiğini ve yalnız yaşamak zorunda kaldığını bu yüzden kendisine sadık kalacak doğru adama yıllık 60 bin pound vereceğini söyledi.

17 yaşındayke­n piyangodan bir milyon pound kazanan Jane, birlikte olduğu televizyon yıldızı Sam Callahan’ın kenidisini aldatması üzerine ayrılmıştı. Jane, bir internet sayfası aracılığı ile kendisine talip olan kişilerle görüşüp kiminle evleneceği­ne karar verecek. isimler yer aldı. Hollywood’un ünlü İskoç aktörü Gerard Butler, yangında küle dönen evinin ve aracının önünde çektiği fotoğrafın­ı Instagram sayfasında, “Tahliyenin ardından Malibu’daki evime geri döndüm.” mesajıyla paylaştı. Menajeri, şarkıcı Robin Thicke’ın da Malibu’daki evinin tamamen yandığını belirtti. Televizyon yıldızı Camille Grammer Meyer de yangında Malibu’daki malikanesi­ni kaybedenle­r arasında bulunuyor. Sosyal medya hesabından yanan evinin fotoğrafın­ı “Ne yazık ki evim kurtarılam­adı.” mesajıyla paylaşan Meyer, arabasını ve kişisel eşyalarını kurtaran itfaiyecil­ere teşekkür etti.

Oyuncu Alyssa Milano da sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, kendisinin ve çocukların­ın güvende olduğunu belirtti. Kim Kardashian ve Lady Gaga da evlerinden tahliye edilenler arasında yer aldı.

 ??  ??
 ??  ?? Gerard But ler küle dönen evinin ve ara cının önünde sefie çekti. Şar kıcı Robin Thic ke ve TV yıldızı Camille Gram mer Meyer de evini kaybetti.
Gerard But ler küle dönen evinin ve ara cının önünde sefie çekti. Şar kıcı Robin Thic ke ve TV yıldızı Camille Gram mer Meyer de evini kaybetti.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye