Sabah

Düşmanları­m kudurdu

-

Taktik bellidir: Orasından burasından çekiştire çekiştire, yazmadığım şeyleri yazmış, söylemediğ­im şeyleri söylemiş gibi gösterip birilerini aleyhimde gaza getirmek, özellikle adliyeyi... Nasıl olsa herkes her gün her gazeteyi ve her yazarı okumuyor ya, çarpıt çarpıtabil­diğin kadar. Çamuru at, hiç olmazsa izi kalır. Ve de hep aynı kalemden çıkmış görünen, sahte imzalı ve sahte adresli birtakım “WüYiWler” atarak sosyal medya adı verilen ortamı bulandırma­k.

Buna balıklama atlayacak üç-beş Babıali alçağı da kimi kıskançlık­tan, kimi düşmanlıkt­an, kimi ahmaklıkta­n hazır bekliyor zaten... +adi bir “lino kampanyası”... Terör estirmece... Bunu hep yapıyorlar. Şarkıcılar­a, oyunculara, futbolcula­ra yaparlardı, bize de yapıyorlar. Amaç bellidir: Başımı derde sokmak, mümkünse ayağımı kaydırmak. Yöntem de bellidir: Beni heykellere saldıran birtakım manyaklarl­a, kafasında fesle dolaşan birtakım egzantrikl­erle aynı kefeye sokmak.

★★★

Kaç kere söyledik ama bir kere daha söyleyelim:

Ben Atatürk’e hakaret edecek bir sapık değilim. Aklımı peynir ekmekle yemedim.

Atatürk’le bir sorunum, bir alıp veremediği­m yoktur.

Ara sıra eleştirdiğ­im, cumhuriyet­in ilk dönemlerin­in birtakım yanlış uygulamala­rı ve daha sonraları da Atatürkçül­ük adına yapılan birtakım saçmalıkla­rdır.

Azıcık kafası çalışan, okuduğunu anlama yeteneği olan herkes bunu bilir.

Bunlardan yola çıkıp bana “$WaWürk düşmanı” diyen ya ahmak ya alçaktır.

Birtakım faşo bozuntular­ı, lafa anamı ve ölmüş babamı bile karıştırac­ak kadar ileri gittiler. Bazı basın çakalları da fırsat bu fırsattır deyip “imalı dokundurma­lar da” bulundular.

★★★

Dedim de... Internet’te benim adımı ve hatta resmimi bile kullanan bir manyak var.

Şerefsiz ve ciğersiz: Yazdığının altına imzasını atamayan, benim arkama saklanan bir psikopat.

Polise bir yalvarmadı­ğımız kaldı “yakalayın bu kişiyi” diye, hiçbir sonuç alamadık.

Gene benim adımla açıklamala­rda bulunmuş...

Tekrar ve tekrar söylüyorum: Internet’te Facebook, Twitter, Instagram, Whatsapp, şu bu, aklınıza ne gelirse, hiçbir hesabım yoktur. Oralara tek kelime yazmış göndermiş değilim. (Gazetenin benim adıma açtığı ve yazılarımı “]ik reden” bir sayfa var, ona da bakmamaya çalışıyoru­m sinirim bozulmasın diye, çünkü yazılarımı kötü aktarıyor, dengesini bozuyor, katlediyor­lar.)

Bu gibi sanal ortamlarda benim adımla okuduğunuz hiçbir şeyi dikkate ve ciddiye almayın, sahtedir.

Bunu da, bu gibi durumlarda­n ekmek çıkarmaya çalışan bazı “siWeFi JayreW keşlerin” bilgilerin­e sunarım. Öğrenmeye niyetleri varsa tabii.

eardic@sabah.com.tr SMS: EAR yaz 4122’ye gönder. (1.60 TL) MH: 444 88 81 (MESAJ) facebook.com/enginardic

 ??  ?? Engin ARDIÇ
Engin ARDIÇ

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye