Sabah

‘Çukurova’ rüzgârı

atv·nin yayımlandı­ğı günden bu yana büyük ilgi gören dizisi “Bir Zamanlar Çukurova”, bir kez daha tüm rakiplerin­i geride bırakarak zirvedeki yerini korudu

- MAGAZİN

Perşembe akşamları atv ekranların­da yayımlanan “Bir Zamanlar Çukurova”, “Tüm Kişiler”, “AB” ve “20+ABC1” kategorile­rinde en çok izlenen yapım oldu. Dizinin yeni bölümü, “Tüm Kişiler”de yüzde 15.32 izlenme oranı ve yüzde 33.66 izlenme payı, “AB”de yüzde 13.12 izlenme oranı ve yüzde 31.30 izlenme payı ve “20+ABC1”de yüzde 15.44 izlenme oranı ve yüzde 32.17 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Yapımını TIMS&B Production­s’ın, yapımcılığ­ını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği “Bir Zamanlar Çukurova”da, Züleyha ve Yılmaz’ın hayatı, Demir’in tuzağı ile bir kez daha kararıyor. Züleyha, Gülten’in yardımıyla Yılmaz’a haber yollamak isterken, Gaffur ve Saniye’nin acımasızlı­ğıyla karşılaştı. Züleyha’nın, Yılmaz’a yazdığı notu Gaffur ve Saniye sayesinde eline geçiren Demir, tüm acımasızlı­ğı ile ölümcül bir saldırıya geçti. Olanlardan bihaber, Züleyha ile buluşacağı­nı düşünen Yılmaz ise karşısında ezeli düşmanı Demir’i görünce, Çukurova’da yer yerinden oynadı. Büyük yüzleşmede kim kimin canını yakacak derken, Yılmaz’ın kurşunu, oğlunu durdurmak için peşinden gelen Hünkar’a isabet etti. Peki Demir’in canını kurtarmak için kendi canını hiçe sayan Hünkar öldü mü? “Bir Zamanlar Çukurova” her perşembe atv’de...

 ??  ??
 ??  ?? SOSYAL MEDYADA DA BİRİNCİ
“Bir Zamanlar Çukurova”nın 10. Bölüm etiketi #YürekYanma­dık ça, bölüm başladıkta­n kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.
SOSYAL MEDYADA DA BİRİNCİ “Bir Zamanlar Çukurova”nın 10. Bölüm etiketi #YürekYanma­dık ça, bölüm başladıkta­n kısa süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesine girdi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye