Sabah

‘BUGÜN BİZİM BAYRAMIMIZ’ Arslan binbaşının katili terörist Muhammed Kaya, Muş’ta öldürüldü. Haberi alan şehidin eşi, Sibel Kulaksız, “Şükürler olsun bugünü gösterene. Bugün bizim bayramımız” dedi

- (dit|r: 2rhaQ T8RAN Tasarım: Bahadır ÇETİNKAYA

M“Çektar Soro” kod adlı PKK’lı terörist Muhammed Kaya uş’un Malazgirt ilçesinde, ailesiyle birlikte eve giderken, eşinin ve kızının gözleri önünde şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız’ın katili, “Çektar Soro” kod adlı PKK’lı terörist Muhammed Kaya, ilçeye bağlı bir köydeki eve düzenlenen operasyond­a öldürüldü. Haberi, 2 çocuğuyla birlikte yaşamını sürdürdüğü İzmir’de alan Sibel Kulaksız, “İçime su serpildi. Bugün bizim bayramımız. Ben devletime güvendim, sabrettim ve mükafatı gördüm” dedi.

HAİNCE KATLETTİLE­R

Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız, 27 Temmuz 2015 günü, eşi Sibel ve kızı İrem Kulaksız ile birlikte askeri lojmanlara giderken, mezarlık yakınların­da otomobili arızalandı. Binbaşı Kulaksız’da araçtan inip arızayı kontrol etmek istedi. Bu sırada 2 araçla kendisini takip eden PKK’lı teröristle­r, binbaşı ve ailesini uzun namlulu otomatik silahlarla taradı. Binbaşı Serdar Kulaksız’ın olay yerinde şehit olduğu hain saldırıda, kızı İrem Kulaksız yaralanırk­en, eşi Sibel Kulaksız ise yara almadan kurtuldu.

GRİ LİSTEDE ARANIYORDU

Muş Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, önceki gün Malazgirt’e bağlı Tatargazi köyü kırsalında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyon gerçekleşt­irdi. Operasyond­a, bir evde gizlenen iki PKK’lı terörist öldürüldü. Güvenlik güçlerince yapılan incelemede ise teröristle­rden birinin, 3 yıl önce Binbaşı Arslan Kulaksız’ı şehit eden ‘Çektar Soro’ kod adlı Muhammed Kaya olduğu belirledi. Öldürülen terörist Muhammed Kaya’nın İçişleri Bakanlığı tarafından en çok aranan teröristle­r listesinde, 300 bin lira ödüllü gri kategoride yer aldığı öğrenildi.

 ??  ?? PKK’lı teröristle­r, otomobili arıza landı Binbaşı Ars lan Kulaksız’ı, kızı İrem ve eşi Sibel Kulaksız’ın yanın da şehit etmişti.
PKK’lı teröristle­r, otomobili arıza landı Binbaşı Ars lan Kulaksız’ı, kızı İrem ve eşi Sibel Kulaksız’ın yanın da şehit etmişti.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye