Sabah

İTTİFAK ZİRVESİ BİR SAAT SÜRDÜ

Başkan Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede Cumhur İttifakı’nın yerel seçimlerde başarılı olması için birlikte atılacak adımlar belirlendi

-

BAŞKAN Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli, Külliye’de iki partinin yerel seçimle ilgili ittifak çalışmalar­ını görüştü. Beklenende­n uzun süren görüşme bir saati buldu. Zirvede jest yapılacak iller de ele alındı.

Bahçeli: Sarı yelek terörüne özenen, bedelini çok ağır öder

Hasan AY

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul etti. Erdoğan ve Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerin­de Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için birlikte atılacak adımları ele aldı.

İki liderin görüşmesi önceki görüşmeler­e göre daha uzun sürdü. Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi’nde gerçekleşe­n Erdoğan ve Bahçeli’nin görüşmesi yaklaşık 1 saat sürdü. Cumhur İttifakı’nın yerel seçimde sürdürülme­si konusunda 21 gün aradan sonra gerçekleşe­n görüşmede, 31 Mart yerel seçimlerin­de iki partinin ittifakıyl­a ilgili çalışmalar ele alındı.

Erdoğan ve Bahçeli, yerel seçimdeki ittifak formülleri­ne dair AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ın yürüttüğü çalışmayı değerlendi­rdi. İki lider, ayrıca, Cumhur İttifakı çerçevesin­de karşılıklı jest yapılacak illerin durumunu da değerlendi­rdi. Erdoğan ile Bahçeli görüşmesin­de başta Suriye olmak üzere son dönemdeki siyasi gelişmeler de masaya yatırıldı. Erdoğan ve Bahçeli, son olarak 21 Kasım’da bir araya gelmişti. Erdoğan ve Bahçeli’nin son iki görüşmede kravatları­ndaki uyum dikkat çekti. 21 Kasım’da bordo renk tonlarında kravat takan iki liderin, dünkü kravat tercihi ise mavi oldu.

 ??  ??
 ??  ?? SABAH Devlet Bahçeli Recep Tayyip Erdoğan
SABAH Devlet Bahçeli Recep Tayyip Erdoğan

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye