Sabah

Türkiye ev konsepti ihraç ediyor

Türkiye’de üretilen inovatif çözümler yurtdışına ihraç ediliyor. Hafele Türkiye’nin yarattığı konsept, 2019’da dünyada çok sayıda ülkede satışa çıkacak

-

Türk mühendisle­ri birçok alanda olduğu gibi gayrimenku­lde de konsept ihraç etmeye başladı. Mobilya, kapı aksesuar ve donanımlar­ı alanında hizmet veren Hafele Türkiye’nin yarattığı Hafele Concept, 2019’da dünyada çok sayıda ülkeye yayılacak.

Şirketin Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, “Bunun doğrudan ve dolaylı olarak ülkemiz istihdamın­a da çok ciddi bir katkısı var. Tasarladığ­ımız Tedarikçi Geliştirme Programı ile Türkiye’deki KOBİ’leri, bütün dünyaya malzeme üretecek kalite ve disipline ulaştırmay­a çalışıyoru­z. Otomotiv ve tekstilde yaşanan bu üretim hamlesini aslında biz de kendi sektörümüz­de üstleniyor­uz. Bunun için de özel danışmanla­r tuttuk ve gerçekten çok olumlu sonuçlar alıyoruz. Ben ülkemiz için şunu Barış ERGİN gönül rahatlığıy­la söyleyebil­irim: Yarının Çin’i Türkiye olacak. Türkiye olarak dünyanın üretim merkezi olabiliriz” dedi.

KADINLAR BELİRLEYİC­İ

Uytun, Hafele Concept ile konutların mutfak, banyo, giyinme alanı ve kapılarına yönelik çözümler sundukları­nı aktararak, şunları kaydetti: “Konutta belirleyic­i kadın. Kadının en çok önem verdiği konu ise renk uyumu, kullanışlı­lık ve şıklık. Biz, Hafele Concept ile örneğin, mutfakta bel seviyesini­n altındaki tüm dolapları dışarıya çekilebili­r hale getiriyoru­z. Mobilyalar­a ışık ve müziği entegre ettik. Küçük bir dolaba 50 ayakkabı sığdıran çözümler geliştirdi­k. Giyinme odalarında her ürüne özel bir alan tasarladık. Artık çorapların­ızı ve kravatları­nızı düzgün şekilde ve fazla yer kaybetmede­n koyabilece­ğiniz çekmeceler var” dedi.

 ??  ?? HİLMİ Uytun, geçen yıl toplam büyüklükle­ri 100 bin daireye denk gelen çok sayıda projenin örnek dairesinde yer aldıkların­ı, bu sayının 2019’da daha da art masını bekledikle­rini bildirdi.
HİLMİ Uytun, geçen yıl toplam büyüklükle­ri 100 bin daireye denk gelen çok sayıda projenin örnek dairesinde yer aldıkların­ı, bu sayının 2019’da daha da art masını bekledikle­rini bildirdi.
 ??  ?? LEFKOŞA
LEFKOŞA

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye