Sabah

Birayla saadet olmaz Yılmaz

-

Sözcü’nün Yozdil’i, CH3’nin banttan canlı televizyon kanalı Halk TV’ye konuşmuş: “Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu” demiş.

Gelecek ideali olarak 70-80 yıl önceki tek parti rejimini gören bu geri ci arkadaş için ©daha iyisinin’ ne olduğunu tahmin etmek zor değil. Ancak sözlerinde kinaye yokmuş. Bey’fendi bu tavsiyeyi, Cumhurbaşk­anının içen seküler vatandaşla­rı anla yabilmesi için öneriyormu­ş.

*elin görün ki, içki içmeyi

ziyade olarak kullanan bu lümpen sol muhalefete verdiği zarar şöyle dursun... Siyasetçil­ere faydası da sıfır. gyle ya, birabardağ­ıyla değil fıçısıyla bile kaybettiği seçimin ardından bir kısım seküler seçmeni anlayamadı­ğını kendisi itiraf etmedi mi?

2nlara “Şizofren bunlar” di mi?

Hatta, Muharrem Bey tövbe sine sadık mı bilmiyorum ama, “Cumhurbaşk­anı seçilene kadar ağzı na içki koymayacağ­ına” söz vermemiş miydi?

Anlayacağı­n mesele içki değil, bazı ayık kafalar Yılmaz Bey... Kaldı ki kafası içmeden iyi olanları anlamak için bira gibi hafif alkoller yeterli olmaz. Absent gibi saf alkole yakın şeyler belki...

E ağzına bira bile sürmeyenin de onlarla zaten hiç işi olmaz.

Bu arada göbek yaptığını fark ettim. Tavsiyem malt biralara yönelmen. Ama sakın yayın sırasında falan içeyim deme! Hakan Aygün gibi seyirciye yakalanırs­ın sonra. yı deme-

 ??  ?? 0HOLK $/7,12. birey sel bir alışkanlık tan politik bir tavır
liğin
ArMantin götüren Muharrem İnce
0HOLK $/7,12. birey sel bir alışkanlık tan politik bir tavır liğin ArMantin götüren Muharrem İnce

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye