Sabah

NiNkh şahidi oldu

-

Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikah töreninde şahitlik yaptı. Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan’ın kıydığı nikahta, Cumhurbaşk­anı Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli nikah şahitliği yaptı. Törende, TBMM Başkanı Binali Yıldırım’a eşi Semiha Yıldırım da eşlik etti.

B6$%$+

aşkan Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de toplu açılış programına katıldı. 15 Temmuz Delikliçın­ar Meydanı’nda, toplamda 1 milyar 348 milyon 726 bin TL’lik 275 projenin açılış töreninde konuşan Erdoğan, Fırat’ın doğusuna düzenlenec­ek operasyona ilişkin, “Kazdıkları çukurları onlara mezar edeceğiz” dedi. “40 yıldır milletimiz­le birlikte yürüyoruz. Allah nefes verdiği müddetçe de bu yolda birlikte yürüyeceği­z” diyen Erdoğan özetle şunları söyledi:

AK Parti, alametifar­ikası hizmet olan bir partidir. CHP bu işten anlamaz. Ben İstanbul’u kimden aldım, CHP’den aldım. İstanbul’da CHP’den belediyeyi aldığım zaman İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı, hava kirliliği tavan yapmıştı. Ve o İstanbul’a dağları delerek su getirdik. 2040’a kadar İstanbul’un su BaşkanıBin­a Yıldırım Denizli’dekitoplu açılış program nda halka seslendi ld rım, Türkiye ekonomisin­e yönelikolu­şturulmaya çalışılank­afa karışıklığ­ınınengüze­lcevabı Denizli’deki yatırıml rın olduğunu söyledi. Yıldırım, “16 yılda yapılan sorununu çözdük.

İzmir’in su sorununu da biz

Devlet Su İşleri olarak çözdük.

CHP demek çöp, susuzluk, hava kirliliği, yolsuzluk, yasaklar demektir. İşte biz bunları kaldırdık.

15 Temmuz darbesini biliyoruz. O gece Bay Kemal, Atatürk Havalimanı’na indi ve oradan Bakırköy’e gitti. Ondan birkaç saat sonra ben havalimanı­na gittim. Diyor ki bana haber verseler ben de beklerdim diyor. Biz çağrımızı yaptık ve onbinler oraya geldi. Bakırköy Belediye Başkanı’nın evinde kahvesini yudumlayar­ak televizyon­dan izledi. Sen korkaksın, vatansever değilsin. Demokrasi ve milli iradenin üstünlüğü CHP’nin fıtratına ters. 31 Mart seçimlerin­e de terör örgütü ile koyun koyuna gidiyorlar. Biz MHP ile bir Cumhur İttifakı oluşturduk ve seçime gidiyoruz. Bizim MHP ile azami müşterekle­rimiz var, onun için de Cumhur bölünmüş yollar,köprüler, tüneller, havalimanl­arı, taneler, üniversite­ler, barajlarla Türkiye, altyapı gelişmişli­ği bakımından­dünyanın9’uncu ülkesi halinegeld­i. 16 yılda 39’dan 9’uncuülke. Türkiye’ye de bu yakışır” diye konuştu.

İttifakı’nı oluşturduk. İnşallah 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın zaferini hep birlikte yaşayacağı­z. İzmir’i de alacağız.

(Gezi olayları) Şimdi yine bunların hazırlığı içindeler. Boşuna bekliyorsu­nuz. Bu yollara tevessül ettiğinizd­e bedelini çok ağır ödetiriz. Bir tanesi TV ekranından, çıkmış milleti sokağa davet ediyor. Ahlaksıza bak. Burası Paris mi? Bu ne terbiyesiz­lik! Bunlara yargı cevabı verecek.

(Fırat’ın doğusuna harekat) Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Sincar’a Karacak’a girdik mi girdik. Uçaklarımı­z oraları teröristle­re mezar etti mi gurur duyman lazım. Kazdıkları o çukurları onlara mezar edeceğiz Kılıçdaroğ­lu sen onlarla yola devam et.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye