Sabah

2-2 İYİ BAŞLADI KÖTÜ BİTTİ

ERSUN YANAL ETKISI 30 DAKIKADA BITTI, FENERBAHÇE ILK YARISINI 2-0 ÖNDE KAPATTIĞI MAÇTA, BŞB ERZURUMSPO­R’LA 2-2 BERABERE KALDI Gol perdesini Ayew’le açan Kanarya, Skrtel’le ikiyi bulup taraftarı sevindirdi. 46’da Özer’in yerine oyuna giren Emrah, ayağının

- Volkan DEMİR WPMLBO EFNJS!TBCBI DPN US

y|netimin de ilk sınavına çıkan F.Bahçe, Ayew ve Skr tel’le iki farkı yakaladı ama sonunu getire medi. Erzurum, Emrah ve Thy ile puanı kurtardı.

ERSUN Yanal’ın Kadıköy’e ayak bastığı daha maç başlamadan hissediliy­ordu. Taraftar derbi havasında ateşli, takım ilk düdükle birlikte 2013-14 sezonundan esintiler sunan bir havadaydı. Ki zaten skor da tıpkı o yıldaki gibi erken geldi.

FENERBAHÇE bu sezon belki ilk kez bu kadar rahat 2-0’ı yakaladı. 30. dakikada tribünlerd­en “üç üç üç” sesleri yükseldi. İlk 45 dakika Fenerbahçe taraftarın­ın ısrarla Ersun Yanal’ı neden istediğini­n çok güzel bir kanıtıydı.

ANCAK ikinci yarının ilk dakikasınd­an itibaren bu takımın neden 15 maçta 14 puan topladığı ortaya çıktı. Takımın en uçta oynayan isimleri tek taraflı oynamaya, takımda mesafeler açılmaya başladı. Fark da bire indi.

SKORUN 2-1’e gelmesinin ardından Fenerbahçe’nin yeniden bir hamleyle önde oynamasını bekledik. Şu net şekilde gözüktü ki, takımın gücü bu tempoyu 90 dakika boyunca yapacak seviyede değil. Ersun Hoca’nın işi zor!

DÜN akşam Fenerbahçe’nin kazanamama­sında İslam Slimani’nin mental durumu önemli etkenlerde­n biriydi. Maç 0-0 giderken net bir fırsatı harcadı ve adeta çöktü. Golcüler golle yaşar, Slimani bu durumu ancak gol atarak atlatabili­r.

FİZİKSEL sıkıntının dışında Fenerbahçe önemli sinyaller verdi. 2013-14 sezonunda olduğu gibi bekler Isla ve Hasan sık sık oyuna katıldı. Eljif ve Ekici’nin ilk yarıda bekleri beslemesi umut vaat eden görüntüler­di.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye