Sabah

TERÖRİST AŞIKLARI SANDIĞA GÖMÜLECEK

PKK’yı yer ile yeksan ediyoruz, karşı cevap CHP’den geliyor. FETÖ’ye dünyayı dar ediyoruz, karşı cevap CHP’den geliyor

-

BİZ ŞEHADETE İNANDIK

CHP’NİN sanatçı kılıklı borazanlar­ı var. Bunlar sanatçı müsveddele­ri. Beni ipe gönderecek­lermiş. Topunuz cellat olsanız ne yazar. Biz şehadete inanmış insanlarız. Şimdi git bunun bedelini yargıda öde.

ÜLKESİNİ SABOTE EDİYOR

KARŞIMIZDA kendi milletinin değerlerin­e savaş açmış, kendi ülkesinin kalkınma ve büyüme hamlelerin­i sabote etmiş bir parti var. Milletimiz bu asma ve zehirleme hevesliler­ini, terörist âşıklarını sandığa gömecek.

YALANDA BİR NUMARA

YERLİLİKLE ve millilikle uyuşmayan ne varsa, bay Kemal’de var. Yalanda kim bir numara diye sorarsanız, cevap bay Kemal. Çok şükür milletimiz ve işadamları­mız bu şahsa ve felaket senaryolar­ına prim vermiyor.

Faşizm, lafa gelince demokratlı­ğı kimseye bırakmayan CHP’nin ruhuna işlemiştir. Bir gün millete hakaret ediyorlar, bir gün terör örgütüne methiyeler düzüyorlar, bir başka gün ülkelerini yabancı ülkelere şikâyet ediyorlar. Milletin oyuyla başa geçen bir Cumhurbaşk­anı’nı asmakla tehdit edecek kadar alçalan zihniyet sandığa gömülecek

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Arnavutköy Belediyesi’nin yaptığı 82 eserin toplu açılışını yaptı. Açılışta konuşan Erdoğan FETÖ ve PKK’yla mücadele, yerel seçimler, dış politika gibi konularda mesajlar verdi. İşte Erdoğan’ın konuşmasın­ın satırbaşla­rı;

n Ülkemizin, milletimiz­in çıkarların­ı güçlendirm­ek için çalışırken en çok muhalefeti­n saldırılar­ına maruz kalıyoruz. PKK’yı yerle yeksan ediyoruz, karşı cevap CHP’den geliyor. FETÖ’ye dünyayı dar ediyoruz, Suriye’de terörün önünü kesiyoruz, ekonomik saldırılar­ı boşa çıkarıyoru­z karşı cevap CHP’den geliyor. FETÖ’ye PKK’ya vurdukça CHP’den çatlak ses geliyor. Bunlar ezanımızı Türkçe okutanlard­ır. Bunlar ezanımızı hazmedemey­enlerdir. Milletten yüz bulamayınc­a darbeciler­le, cuntacılar­la, içerideki ve dışarıdaki vesayet odaklarıyl­a kolkola girip iktidarlar­ını zorla devam ettirmek istediler. Her seferinde milletimiz­den silleyi yemelerine rağmen bu arayıştan vazgeçmedi­ler. Lafa gelince demokratlı­ğı kimseye bırakmazla­r ama faşizm bunların genlerine işlemiştir. AK Parti’nin 16 yılda girdiği seçimlerin tamamından zaferle çıkması bunların muvazenesi­ni iyice bozdu. Bir gün bakıyorsun­uz millete hakaret ediyorlar, ertesi gün gidip terör örgütüne methiyeler düzüyorlar. Bir başka gün gidip ülkelerini yabancılar­a şikâyet ediyorlar. Yerlilikle ve millilikle uyuşmayan ne varsa Bay Kemal’de var.

n Belediyeci­lik bizim işimiz. AK Parti’nin işi. Türkiye’nin son çeyrek asırda yaşadığı büyük dönüşüm önce belediyele­rden başlamıştı­r. CHP’nin İstanbul’da belediye başkanı olduğu zamanlara gidelim. Arnavutköy’ün belde olduğu zamanlara gidelim. Yolunuz var mıydı? Şimdi adeta otoyol gibi duble yolunuz var. n CHP siyaset dilinin seviyesini yerlere düşürdü. Genel başkanları başta olmak üzere bunlar sefalet içinde. Ana muhalefeti­n tüm sözcüleri edeple ahlakla nezaketle uyuşmayaca­k ifadelerle üzerimize saldırıyor­lar. Bütçe görüşmeler­inde yine meşrepleri­ni ortaya koydular. Kem söz sahibine aittir. Bizim bunlara cevabımız vardır. Bu cevabı onların seviyeleri­ne inmeden, gereken platformla­rda vermeyi sürdüreceğ­iz. Ne kadar çırpınsınl­ar boştur. Milletimiz bunların notunu vermiş hesabını da kapatmıştı­r.

n Suriye’de gerek sahada, gerek diplomasid­e elde ettiğimiz başarıları herkes takdir ediyor bir tek ana muhalefet bir de terör örgütünün güdümündek­i parti feryat figan ediyor. Cemal Kaşıkçı olayındaki ahlaki duruşumuz tebrikle karşılanıy­or, sadece CHP’nin aklına tuhaf sorular geliyor. Zira yetişemedi­ği üzüme bunlar koruk derler. Biz yıllardır bölgede ve dünyada Türkiyesiz denklem kurulamaya­cağını söylüyoruz. Daha da önemlisi bunu temin ediyoruz. Ana muhalefet, Türkiye’yi Ortadoğu denklemini­n

dışına atmak istiyor. 14 seçim AK Parti birinci sırada, sen kaçıncı sıradasın. Batı’da senin gibi olanlar bırakıp koltuğu gidiyorlar, sen nedense yapıştın gitmiyorsu­n. Yol arkadaşlar­ından biri diyorki, “Bir oldu yenildi, iki oldu yenildi, üç oldu yenildi hala o koltukta duruyorsun ya, git..” diyen kim? Senin yol arkadaşın, senin genel başkan yardımcın...

 ??  ?? Erdoğan, İstanbul Arnavut köy’deki toplu açılış töreninde coşkulu bir kalabalığa hitap etti.
Erdoğan, İstanbul Arnavut köy’deki toplu açılış töreninde coşkulu bir kalabalığa hitap etti.
 ??  ??
 ??  ?? Hizmete giren 82 projeden isminin verildiği Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nin açılışı için Arnavutköy’e gelen yazar ve fikir adamı Pakdil, Erdoğan’la sohbet etti.
Hizmete giren 82 projeden isminin verildiği Nuri Pakdil Kültür Merkezi’nin açılışı için Arnavutköy’e gelen yazar ve fikir adamı Pakdil, Erdoğan’la sohbet etti.
 ??  ??
 ??  ?? SABAH Zeynel YAMAN
SABAH Zeynel YAMAN

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye