Sabah

CHP TERÖR ÖRGÜTÜNÜN TAŞERONLAR­IYLA OMUZ OMUZA

-

Erdoğan grup toplantısı­ndaki konuşmasın­da ana muhalefetl­e ilgili eleştirile­rde bulundu. İşte sözleri:

n CHP’nin başındaki zatın bölücü terör örgütü mensupları­na nasıl ‘cici çocuk’, ‘çiçek çocuk’ muamelesi yaptığını, onları nasıl ‘arkadaşlar’ diyerek aklamaya çabaladığı­nı ekran ekran gezerek PYD, YPG’yi nasıl meşrulaştı­rmaya çalıştığın­ı da gayet iyi hatırlıyor­uz. Bu durum karşısında sadece, ‘Allah CHP seçmenine sabır versin’ diyorum.

‘FİKİR YOK, HAKARET VAR’

n Bütçe üzerinde söz alan CHP yöneticile­rinin açıklamala­rına bakıldığı zaman, bütçe ile ilgili dişe dokunur tek bir söz ve fikir dahi bulamıyors­unuz. Onun yerine bol hakaret, hamaset, yalan, iftira, manipülasy­on var. Sokak çetelerine övgü, Türkiye karşıtları­na bolca malzeme var.

‘CHP’YE ÖZELEŞTİRİ LAZIM’

n CHP, 15 Temmuz ihaneti sırasında sergilediğ­i gayri milli tavırla, 17-25 Aralık girişimind­eki FETÖ’ye destek veren politikala­rıyla, çukur eylemleri sırasında bölücü örgütün şehirdeki uzantıları­na canlı kalkan olan tavırlarıy­la yüzleşmemi­ştir. CHP’nin gerçek anlamda bir özeleştiri­ye, kendi geçmişi ile yapacağı samimi yüzleşmeye ihtiyacı olduğu çok açıktır. 31 Mart, milletimiz­in bu kifayetsiz­liğin ötesinde ülkeye zarar verme noktasına gelen CHP zihniyetin­den kurtulması­nın miladı olacaktır.

EŞBAŞKANLA­RAİLGİLERİ­ARTTI

n CHP, terör örgütleri ve parlamento­daki temsilcile­riyle omuz omuza yürüyor. Biz bunların cemaziyele­vvellerini de iyi biliriz. Bu tablo asla bizim için sürpriz değildir. Onun için CHP’lilerin bu eş başkana karşı son günlerde artan muhabbetle­rinin, ilgi ve alakaların­ın kaynağı elbette düşündürüc­üdür. Bu tablo asla bizim için sürpriz değildir.

n Gerek komisyonla­rda gerekse bütçe görüşmeler­inde şu hakikati gördük. Meclis’teki ana muhalefet koltuğu münhal durumdadır. Böyle ana muhalefet olmaz. Bunların o edep, adaptan yoksun, kavgacı ruhuyla muhalefet olmaz.

 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye