Sabah

CHP DEMEK ÇÖP, RÜŞVET VE YOLSUZLUK DEMEK

BAŞKAN ERDOĞAN: ‘Yaşam tarzı, laiklik irtica’ diyerek İzmirli’nin iradesine ipotek koydular. Gelin 31 Mart’ta bundan kurtulalım

- Ceyhan TORLAK Ertan GÜRCANER

YAŞAM TARZIYLA DERDİMİZ YOK

YATIYORLAR kalkıyor lar, yaşam tarzı. Bizim böyle bir derdimiz yok. Ortada 16 yıllık bir AK Parti dönemi var. Bu sürede kim giyiminden, kuşamından, düşünce sinden dolayı böyle bir sıkıntı yaşadı?

İZMİR SEMBOL ŞEHİR OLSUN

AK Parti olarak güzel İzmir’i tek parti zihniye tinden kurtararak yeni den sembol şehir yap maya çalışıyoru­z. CHP’li vatandaşla­rımıza ses leniyorum. Gelin İzmir’i yeniden demokrasin­in merkezi haline getirelim.

ÇEVRECİLİK­TEN ANLAMAZLAR

İZMİR’DE vahşi depolama yöntemiyle çöpler depo lanıyor. İzmir’e bu yakı şır mı? CHP demek, çöp, hava kirliliği, rüşvet ve yolsuzluk demektir. Bun lar çevrecilik­ten anlamaz.

NİHAT ZEYBEKCİ: İZMİR’İN KALBİNE GİRMEYE GELDİK

YILDIRIM: İZMİR’DE EKİLEN TOHUMLAR MEYVEYE DÖNECEK

Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci programda yaptığı konuşmada “İdeoloji kılıfına bürün müş beceriksiz­likler İzmir’imizin zama nını çalmıştır. İzmir’imiz için hükümeti mizin yapımı devam eden projeleri muhteşem. 31 Mart’la birlikte İzmir’de bir seferberli­k başlaya cak: İzmir’i dünya şehri yapma seferberli­ği! Önce gönülle ri ihya, sonra İzmir’imizi imar edeceğiz. Yalan söylemeye ceğiz. Sözümüzü tutacağız. Emanete ihanet etmeyeceği­z. İzmir’in kalbine girmeye gel dik” dedi.

AK Parti’nin İzmir adayları, Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törenle açıklandı. Törene Cumhurbaşk­anı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra bakanlar da katıldı. İşte Erdoğan’ın salonu dolduran coşkulu kalabalık önünde yaptığı konuşmanın satırbaşla­rı;

İkinci şahadet yıldönümün­e eriştiğimi­z şehit polis memuru Fethi Sekin’i anıyorum. Fethi Sekin ile birlikte mücadele eden tüm şehitlerim­ize, 15 Temmuz şehitlerim­ize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimi­ze sıhhat ve afiyet diliyorum.

ISTIKLAL AŞKIMIZIN ÇIÇEĞI

İzmir’in dağlarında çiçekler açar diyoruz ya. O çiçekler bizim istiklal aşkımızın çiçeklerid­ir. Birliğimiz­in çiçeklerid­ir. İzmir sevinci hepimizin sevinci olduğu gibi acısı da hepimizin ortak acısıdır. İzmir sadece İzmirliler­in değil 81 milyonun şehridir. Bu salonda Çakabey’lerin kahramanı, İzmir’i gavura yar etmeyiz diyenlerin hesapsız memleket sevgisi var. Bu şehir her gece hayalimizd­e, gece de hep düşümüzde olmuştur. İzmir istiklalin­e ve istikbalin­e göz dikenleri tıpkı Gazi Paşa’nın yaptığı gibi denize dökmeye hazır mı? İşte gönlümün efendisi İzmir budur. AK Parti iktidarı döneminde aynı ruh ve heyecanla ülkemizi hızlı bir kalkınma sürecine soktuk.

2018 ihracat rakamları açıklandı. İhracatta 168.1 milyar dolar ile Cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştık. Son 16 yılda İzmir’e 67 katrilyonl­uk yatırım yaptık. İzmir’i hiçbir zaman ihmal etmedik. Bu yatırımlar­ın yapılması gerekirdi. Yapıyoruz. Yapmaya devam edeceğiz. Sağlıkta 35’i hastane toplam 109 tesisi hizmete soktuk. İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi yapılıyor. 2060 yatak kapasiteli ilk dev şehir hastanesin­e İzmir kavuşacak. Yaparsa AK Parti yapar. Yerel parti iktidarı ile birleşince İzmir bir başka güzel olacak. İzmir’in çöpleri bu asırda vahşi depolamayl­a depolanıyo­r. İzmir’e bu yakışır mı? CHP hava kirliliği demek. CHP demek rüşvet demek. Yolsuzluk demek. Nihat Zeybekci kardeşim başkan seçilince vahşi depolama yerini modern depolamaya bırakacak. Kompost gübre olacak. Millet bahçeleri olacak. Çevreci biziz. Her şey İzmir için. Biz İzmir’e yaptığımız yatırımlar­ı oy hesabıyla yapmıyoruz. İzmir’i hesapsız seviyoruz. Hizmetleri de hesapsız yapıyoruz.

BAY KEMAL ‘ÇIFTÇIYE NE VERDIN’ DEMEZSIN

Bu ay sonuna kadar tarımsal destekleri­n müjdesini İzmir’den veriyorum. Buğday, mısır ve çeltikte 550 milyon lira, buzağı desteği 550 milyon lira, çiğ süt desteği 340 milyon, yem bitkileri desteği 269 milyon lira, sertifikal­ı tohum desteği 100 milyon lira, tarım alanlarını koruma desteği 84 milyon 400 bin lira. Toplam destek 2 milyar 35 milyon lira. Bay Kemal bundan sonra inşallah çiftçiye ne verdin demezsin. Resmi ağızdan açıkladım. Seninki resmi değil, gayri resmi.

KIM GIYIMINDEN DOLAYI SIKINTI YAŞADI?

Geçmişte ilklerin şehri olan İzmir’in mahzun kalmasına gönlümüz razı olmuyor. Gidin Şırnak, Van ve Mardin’i görün. Hepsini değiştirdi­k. İzmir’i bu geri kalmış olan yönlerini Nihat kardeşimle inşallah aşacağız. Yaşam tarzı dediniz. İrtica dediniz. Siz bu yanlış iradeyi inanıyorum tersine çevireceks­iniz. Halbuki geride 16 yıllık AK Parti iktidarı var. Kim nerede giyiminden kuşamından dolayı böyle bir sıkıntı yaşadı.

‘Yaşam tarzı, laiklik, irtica’ diyerek iradenize ipotek koydular. Gelin 31 Mart’ta güzel Izmir’i tek parti zihniyetin­in vesayetçi anlayışınd­an kurtararak yeniden demokrasin­in merkezi yapalım

 ??  ?? Erdoğan, İzmir’de ki 25 ilçe beledi ye başkan adayını açıkladı. Bunlar dan 5’i kadın. AK Parti Cumhur İtti fakı gereği 5 ilçe de MHP adaylarını destekleye­cek. Nihat Zeybekci
Erdoğan, İzmir’de ki 25 ilçe beledi ye başkan adayını açıkladı. Bunlar dan 5’i kadın. AK Parti Cumhur İtti fakı gereği 5 ilçe de MHP adaylarını destekleye­cek. Nihat Zeybekci
 ??  ?? Nihat Zeybekci büyükbirfı­rsat.İzmiriçinn­e zamanyatır­ımyapmak istesek,onlar‘laiklik’ diyor,‘yaşamtarzı’ diyor.İzmirli artık bunainanmı­yor.Sayın Cumhurbaşk­anımızınbi­zeolan güveninibo­şaçıkarmay­aca ğız.Çalmadıkka­pıbırak mayacağız.Allahyar dımcımızol­sun. Kazananİzm­ir olsun.
Nihat Zeybekci büyükbirfı­rsat.İzmiriçinn­e zamanyatır­ımyapmak istesek,onlar‘laiklik’ diyor,‘yaşamtarzı’ diyor.İzmirli artık bunainanmı­yor.Sayın Cumhurbaşk­anımızınbi­zeolan güveninibo­şaçıkarmay­aca ğız.Çalmadıkka­pıbırak mayacağız.Allahyar dımcımızol­sun. Kazananİzm­ir olsun.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye