Sabah

Son Kartal Mirin!

-

ntalya kampında basın mensupları­nın sorularını yanıtlayan Atiba Hutchinson, ligin ikinci yarısında çıkış yakalayıp, şampiyonlu­ğa ulaşmak istedikler­ini söyledi. Kanadalı yıldız, “Takımda ilişkiler ağını gayet iyi oluşturduk ancak sahada işlerin istediğimi­z gibi gitmediği açık bir şekilde ortada. Bunu değiştirme­miz gerekiyor” dedi. Atiba’dan önemli satırbaşla­rı şöyle:

gol özelliği

nçok yüksek. Doğru koşu yapan, golü koklayan bir oyuncu. gelişim sağlayacağ­ına inanıyorum. Hem insani hem de oyuncu anlamında doğru bir isim olduğunu düşünüyoru­m. sonunda ne yapacağıma emin değilim ama şurası kesin ki, Türkiye’de kalma şansım olursa değerlendi­rmek isterim. beğendiğim oyuncular Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Edin Visca.

nnnorino’nun Tolgay Arslan’a talip olması Beşiktaş için bir taşla iki kuş vurma fırsatını getirdi… Yönetim, satılacakl­ar listesine koyduğu Tolgay’ı İtalyan kulübüne vermeyi, karşılığın­da ise Ljajic’in bonservisi­ni almayı Beşiktaş yönetimini­n Ljajic planları bununla da sınırlı değil. planlıyor… Sırp yıldızın bir maç daha oynaması halinde sözleşmesi­ndeki 5 milyon 250 bin Euroluk satın alma opsiyonu devreye girecek. Başkan Fikret Orman ve ekibi, Torino’yu ikna edebilirse Ljajic için opsiyon bedeli ödemeyecek. sahip olduktan sonra oyuncuyu 9-10 milyon Euro’ya satıp yüzde 50 civarında kâr elde etmeyi hesaplıyor. İtalya’ya giden başkan Fikret Orman ve asbaşkan Umut Güner’in öncelikle Torino’lu idareciler­le bir araya gelerek takası çözüme kavuşturac­ağı, ardından da Ljajic’le ilgilenen kulüplerle temasa geçeceği öğrenildi.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye