Sabah

Yanağını parçalayan eşeğinden vazgeçmedi

Bursa·da, 35 yaşındaki Bayram Ankur, eşeğinin saldırısın­a uğradı. Yanağından parça kopartan eşeğine hâlâ g|z gibi bakan genç adamın tek isteği, estetik ameliyatı olmak

- (DIW|R: Yasin ESKİKÖY - TASARıM: 7aOiS YARDI0&I İHA

Bursa’da 35 yaşındaki bir çiftçi, yıllardır baktığı eşeğinin saldırısı sonucu yaralandı. Bir yanağının yarısını kaybeden genç adam, olaya Eşeğin ısırması sonucu yanağından kopan parça yerine dikilemeye­n genç adamın bir yanağının yarısı yok. Maddi imkansızlı­k sebebiyle estetik ameliyatı olamayan Bayram Ankur, olaya rağmen eşeğini yanından ayırmazken, eski haline kavuşmanın hayalini kuruyor. Büyükorhan ilçesinde yaşayan Bayram Ankur (35), tarlada çalıştığı sırada eşeğinin saldırısın­a uğradı. Bir anda sahibinin üzerine atlayan eşek yanağını ısırarak koparttı. Ankur, hemen köylüler tarafından çağrılan ambulansla Büyükorhan Devlet Hastanesin­e sevk edildi. Buradan da Uludağ Üniversite­si Tıp Fakültesi’ne gönderildi. Burada yanağından kopan parça yerine dikilemedi, yanağına dikiş atılarak taburcu edildi.

‘MADDİ DURUMUM YOK’

6 ay sonra ameliyat yapılacağı söylenilen genç adam 6 ay sonra gitti fakat ameliyat olamadı. Yanağından et parçası koptuğu için bir yanağının yarısı olmayan genç adam, yemek yerken zorluk çekiyor ve yüzünün şekli bozulduğu için evlenemiyo­r. Ankur, bir an önce estetik ameliyat olmak istiyor. Ankur’un iki koyunu ve kendini ısıran eşeğinden başka bir şeyi yok. Maddi imkânsızlı­ktan dolayı estetik ameliyat olamayan genç adam, yardım edilmesi takdirde ameliyat olup sağlıklı günlerine kavuşmayı hayal ediyor. Yıllardır baktığı eşeğinin bir anda saldırıp yanağından et parçası kopardığın­ı ifade eden Bayram Ankur, “Eşeğimle birlikte tarlaya gittik. Tarlada eşeğim bana saldırıp yere yatırdı ve yanağımdan ısırarak parça koparttı. Beni eşeğimin saldırısın­dan komşularım kurtardı. Nasıl olduğunu ben de anlayamadı­m. Yanağımdan parça koptuktan sana ambulansı aradılar. Beni ilk önce ilçe devlet hastanesin­e götürdüler. Oradan da Uludağ Üniversite­si Tıp Fakültesi’ne sevk ettiler. ‘6 ay sonra ameliyat yapacağız’ dediler, 6 ay geçti gittik ameliyat yapamadıla­r. Yemek yerken ve bir şey içerken çok zorluk çekiyorum. Beni ısıran eşeğe hâlâ bakıyorum. Yüzümün şekli bozulduğu için kısmet bulup evlenemedi­m. Maddi durumum olmadığı için estetik ameliyat da olamadım. Hayırsever­lerden yardım gelirse estetik ameliyat olup sağlıklı günlerime kavuşmayı istiyorum” dedi.

 ??  ?? Maddi imkânsız lıklar nedeniyle estetik ameliyat olamadığın­ı dile getiren Bayram Ankur, hayırse verlerden des tek bekliyor.
Maddi imkânsız lıklar nedeniyle estetik ameliyat olamadığın­ı dile getiren Bayram Ankur, hayırse verlerden des tek bekliyor.
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye