Sabah

CANLI YAYINDA YEDİ GÖZALTI

TÜRKİYE’Yİ atv ekranına kilitleyen ‘Palu ailesi’ olayında savcılık dev rede. Müge Anlı ile Tatlı Sert’te gündeme gelen kayıp anne ile kızının öldürülmes­iyle ilgili enişte Tuncel Ustael ve 6 kişi gözaltına alındı.

-

Tüm Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Palu ailesinde savcılık devreye girdi ve 7 kişi canlı yayında gözaltına alındı. atv’de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programınd­a ilk olarak 24 Aralık’ta ekrana gelen Palu ailesi, Türkiye’nin gündemine oturdu. Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan Meryem

Tahnal 2008’de, kızı Melike Tahnal da 2009’da kayboldu. Kayıp anne ve kızının öldürülere­k gömüldüğü ihtimalind­e tüm oklar kendisini Cinci Hoca diye tanıtan enişte Tuncer Ustael’e döndü. Hakkında cinayet, tecavüz ve darp iddiaları bulunan Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael dün yine Müge Anlı ile Tatlı Sert programı stüdyosund­a yerini aldı.

Program sırasında tartışmala­r sürerken Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılı­ğı harekete geçti. Kocaeli’deki aile fertleri gözaltına alındıktan sonra olayların merkezinde olan damat Tuncer Ustael ve eşi Emine Usluel de atv stüdyosund­a polislerce gözaltına alındı. Ustael ve eşinin “kasten adam öldürme suçundan” gözaltına alındığı belirtildi. Ustael ilk açıklaması­nda, “Neyse gerçekleri söylüyorum. Biz adam falan öldürmedik. Yemin ederim ki biz öyle bir şey yapmadık” dedi. Ailenin tüm fertleri kasten adam öldürme suçundan gözaltına alındı.

&ANLI YAYIN'A E9E BA6.IN

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri Meryem Tanhal ve kızı Melike’nin ölümüyle ilgili şüpheliler arasında bulunan Palu ailesinin fertlerini gözaltına aldı. Müge Anlı ekiplerini­n de evde olduğu ve canlı yayında olduğu sırada eve gelen polisler Anne Havva Palu, ağabey İsa

Palu, kardeşler Fatih Palu, Ayşe Palu ve baba Harun Palu’yu gözaltına aldı. Aile üyeleri sorgulanma­k üzere Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Gözaltılar­ın yanı sıra polis ekipleri, evde arama yaptı. Yaşananlar karşısında Müge Anlı gözyaşları­nı tutamadı. Öte yandan, Meryem ile kızı Melike Tahnal’ın cesedinin gömüldüğü belirtilen bölgedeki kazı çalışmalar­ı da devam ediyor. Bölgede geçtiğimiz günlerde 20 santimetre­lik bir kemik bulunmuştu.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? İsa Palu Fatih Palu
İsa Palu Fatih Palu
 ??  ?? Anne Havva Palu Tuncer Usta
Anne Havva Palu Tuncer Usta
 ??  ?? Ayşe Palu Baba Harun Palu
Ayşe Palu Baba Harun Palu
 ??  ?? Emine Palu
Emine Palu
 ??  ?? Canlı yayında Tuncer Usta’ya kelepçe takıldı.
Canlı yayında Tuncer Usta’ya kelepçe takıldı.
 ??  ??
 ??  ?? AEEDV dA.A5 6ABA+
AEEDV dA.A5 6ABA+

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye