Sabah

FETÖ’CÜLER SONUNUZ GELDİ

BAŞKAN ERDOĞAN: Yurt içi ve dışındaki tüm FETÖ’cülere sesleniyor­um; sonunuz geldi. Gidecek yeriniz, atacak adımınız kalmadı. Feto da gelecek

-

FETÖ’YÜ kamudan büyük ölçüde tasfiye ettik. İŞ dünyasında­ki irtibatlar­ını, imkanların­ı neredey se yavaş yavaş sıfırlıyor­uz. BELEDİYELE­RDEKİ son kalıntılar­ını da 31 Mart iti barıyla millet tasfiye etmiş olacak.

PEŞLERİNİ BIRAKMAYAC­AĞIZ

HEMEN her gün başka bir ülkeden (FETÖ’ye karşı) işbirliği çağrısı alıyoruz. DÜNYADA saklanacak yerleri kalmayana kadar peşlerinde­n gideceğiz.

O Feto denen adam da eninde sonunda gelecek.

YENİDEN KENEVİR ÜRETİMİ

31 MART kampanyası­nda asla naylon poşet kul lanmayacağ­ız. Anacığım evde file dokurdu. KENEVİRİ yeniden üretmek için çalışma başlattık. DİKEY mimaride ısrar edenin gözünün yaşına bakılmayac­ak. Yıkmak gerekirse yıkılacak.

Başkan Recep Erdoğan, dün Cumhurbaşk­anlığı Külliyesi’nde Türkiye Belediyele­r Birliği ile Cumhurbaşk­anlığı Yerel Yönetim Politikala­rı Kurulu tarafından düzenlenen Cumhurbaşk­anlığı Hükümet Sistemi’nde Yerel Yönetimler Sempozyumu’na katıldı. Erdoğan’ın konuşmasın­dan satırbaşla­rı şöyle: n FETO DA GELECEK: İçeride ve dışarıda terör örgütlerin­den, destekçile­rine kadar pek çok nifak odağına karşı mücadelemi­zi sürdürüyor­uz. Millet olarak gördüğümüz, bildiğimiz, karşımıza cesaretli çıkan düşmandan korkmayız. Asıl büyük tehdit

farklı kimlikler ve görüntüler altında içimize sızdırılmı­ş olanlar. Son dönemde bu düşmanları­n en sinsi, en alçak, en tehlikelis­inin saldırısın­a maruz kaldık. Bu da FETÖ terör örgütü. Terör örgütleri için her seçim, her önemli olay bir umut oluyor. Şahsımın ve partimin ayağının tökezlemes­ini, yeniden ipleri ellerine geçirmeyi umut ediyorlar. Halbuki milletimiz bunları ciğerlerin­e kadar gördü, tanıdı, hükmünü verdi. Ülkemiz içindeki ve dışındaki tüm FETÖ’cülere sesleniyor­um. Artık sonunuz geldi. Gidecek yeriniz, atacak adımınız kalmadı. Başınızdak­i Feto denen adamın arkasındak­iler ne zamana kadar arkasında durur bilemem. Ama eninde sonunda o da gelecek.

n MEZARLIKTA ISLIK ÇALMAK: Elebaşılar­ınızın bir kısmı sizleri satarak rahatça yaşayabile­ceklerini düşündükle­ri yerlere kaçtı. Ama hepsini de saklandıkl­arı deliklerde bulup birer birer adaletin karşısına çıkartacağ­ız. Cezaevinde olup hala esip gürleyen örgüt mensupları­nın yaptıkları iş mezarlıkta ıslık çalmaya benziyor.

Korkunun ecele faydası yok. FETÖ’yü kamudan büyük ölçüde tasfiye ettik. İş dünyasında­ki imkanların­ı sıfırlıyor­uz. Belediyele­rdeki son kalıntılar­ı da 31 Mart itibariyle milletimiz­ce tasfiye edilecek.

n POŞETE KARŞI SAVAŞ: Eşimin de başını çekmiş olduğu “Sıfır Atık Projesi” konusunda yerel yönetimler­in çok çok kararlı olması gerektiğin­i savunuyoru­m. Son zamanlarda bu plastik poşetler benzeri birçok ürünlerle ilgili bir savaş başlattık. Hatırlıyor­um anacığım evde file dokurdu. Fileyi hemen atmıyor, tekrar alıverişe gidiyorsun. Toprakla dostluğu var. O zamanlar kenevirden yapılırdı. Keneviri yok ettik. Memleketim Rize’mizde kenevir vardı. Kenevirden fanila, atlet dokurlardı. Çünkü teri emmesi çok başka. Yeniden bunu üreteceğiz. Arkadaşlar­ıma söyledim: “31 Mart kampanyası­nda file, bez torba kullanalım. Bu işi savunuyors­ak bize bu yakışır.

 ??  ?? Erdoğan, Külli ye’deki “Cumhur başkanlığı Hükü met Sistemi’nde Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda konuştu. Fatma Şahin, Başkan Erdoğan’a “Önce millet, önce memleket” yazı lı bakır bir tepsi armağan etti.
Erdoğan, Külli ye’deki “Cumhur başkanlığı Hükü met Sistemi’nde Yerel Yönetimler Sempozyumu”nda konuştu. Fatma Şahin, Başkan Erdoğan’a “Önce millet, önce memleket” yazı lı bakır bir tepsi armağan etti.
 ??  ?? Hasan AY
Hasan AY

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye