Sabah

3 GÜN ARAYLA BÜYÜKACI

Tekirdağ’da, dereye uçan otomobilde ölen baba ile iki çocuğu yan yana toprağa verildi. Kayınpeder­i ve kayınvalid­esi ise cumartesi günü kanserden ölen kızlarının yanına defnedildi

-

TEKIRDAĞ’DA dereye uçan otomobilde ölen Erkan Arslan ile oğlu Buğra ve kızı Buğlem dün yan yana toprağa verildi. Arslan’ın kayınpeder­i ve kayınvalid­esi ise cumartesi günü kanserden ölen kızları Zehra’nın yanına defnedildi. Liseli Buğra’nın arkadaşlar­ı gözyaşları­na boğuldu.

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde önceki gün köprüden dereye uçan otomobilde ölenlerden sürücü Erkan Arslan (43) ile lise öğrencisi oğlu Buğra Barış (19) ve kızı Buğlem (5), Uzunköprü’nün Bey Mahallesi’nde düzenlenen törenle son yolculukla­rına uğurlandı. Teakwondo da yapan, lise öğrencisi Buğra Barış Arslan’ın sınıf arkadaşlar­ı gözyaşları­na boğulurken, Buğlem Arslan da tabutunun üzerine serilen tülbentle son yolculuğun­a uğurlandı. Erkan Arslan ve çocukları yan yana toprağa verildi.

Kayınpeder­i Mustafa Öner (65) ve kayınvalid­esi Ayşe Öner (67) ise Uzunköprü’nün Kiremitçis­alih köyünde, Cumartesi günü yaşamını yitiren kızları Zehra Arslan’ın yanına defnedildi. Öner çiftinin torunları olan Pınar Aldemir ile çocukları Emir Umeyr (1) ve Seyit Abdullah (5) ise Kapaklı ilçesinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

ZİYARETE GİDİYORLAR­DI

Üç aileyi yok eden kazanın detayları da ortaya çıktı. Uzunköprü’de minibüs şoförlüğü yapan Erkan Arslan’ın kanser olan eşi Zehra Arslan geçen cumartesi günü yaşamını yitirmişti. Talihsiz kadının babası Mustafa ve annesi Ayşe Öner ile ağabeyinin kızı Pınar Aldemir’de cenaze için gelmişti. Önceki sabah ise hep birlikte Tekirdağ’da cezaevinde bulunan Pınar Aldemir’in babası ve Zehra Arslan’ın ağabeyi olan Hakan Öner’i ziyaret etmek için yola çıkmışlard­ı. Ziyaretten sonra da Pınar Aldemir’in yaşadığı Kapaklı ilçesine gidecekler­di. Ancak, köprüye yaklaştıkl­arında, buzlu yolda fren yapınca kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu.

 ??  ?? Anne Zehra Arslan oğluyla. Baba Erkan Arslan çocuklarıy­la.
Anne Zehra Arslan oğluyla. Baba Erkan Arslan çocuklarıy­la.
 ??  ?? Baba Erkan Arslan çocuklarıy­la.
Baba Erkan Arslan çocuklarıy­la.
 ??  ?? Anne Zehra Arslan oğluyla.
Anne Zehra Arslan oğluyla.
 ??  ?? Murat SAVAŞ SA%A+
Murat SAVAŞ SA%A+

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye